Axolight presenteert Jewel Mono

Vrijdag 12 maart 2021

Verlichtingsfabrikant Axolight verrijkt de collectie met Jewel Mono. Volgens het bedrijf heeft het model de perfecte balans gevonden tussen minimalistisch design en lichtprestaties.
Axolight presenteert Jewel Mono
Axolight presenteert Jewel Mono Axolight presenteert Jewel Mono

Jewel Mono, is ontstaan uit de samenwerking tussen de Spaanse ontwerpers Clara del Portillo en Alex Selma van Studio Yonoh en Axolight Lab, het creatieve team van het bedrijf. Nieuwe kenmerken die in het oog springen, zijn de centrale enkele boog waaraan een enkele ophangkabel is bevestigd, vergeleken met de vorige versie met dubbele gekruiste boog, en de nieuwe grijze, zwarte en gouden afwerkingen.

 

Jewel Mono is geschikt voor spotverlichting of voor meerdere composities en is uitgerust met een antiverblindingslens. De constante stroom dimbare LED-bron en zijn driver zijn geïntegreerd in de lamp. De esthetische veelzijdigheid van Jewel Mono, gecombineerd met een lichtstroom per pendellamp van ongeveer 700 lumen en een kleurweergave-index van meer dan 90%, maken de lamp volgens Axolight geschikt voor zowel residentiële als openbare omgevingen.

 

Voor de creatie van Jewel Mono heeft de Italiaanse fabrikant een zeer herbruikbare 3D-nylon printtechniek overgenomen, een innovatief milieuvriendelijk systeem dat materiaalverspilling elimineert. Door deze geavanceerde technologie is de enkele boog ontstaan die de aluminium kegel omarmt die de geïntegreerde dimbare LED-lichtbron bevat.

 

Globa Finance uit Brussel is agent in België, Werner Peters Agenturen uit Houten in Nederland, beide hebben geen website.Links

www.axolight.it
www.yonoh.es

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, hospitality, residentieel, kantoor, verlichting, designverlichting, licht, lamp, hanglamp, pendel, plafondlamp, #axolight, #jewelmono, #wernerspetersagenturen, #globafinance, #yonoh

Gerelateerd nieuws
Licht is van levensbelang
In het kader van Wereldgezondheidsdag (7 april) vraagt de Nederlandse Stichting Voor Verlichtingskunde (NSVV) aandacht voor het gebrek aan goed en voldoende licht.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
Non-food februari -30 procent
De detailhandel heeft in februari 2,8% minder omgezet dan in februari 2020, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 4,5% lager. Door de aanhoudende strenge corona maatregelen leed de non-foodsector een fors omzetverlies.
lees verder
Naar het circus
Italiaanse verlichtingsfabrikant Karman presenteert de nieuwe Circus collectie. Deze lijn bestaat uit drie hanglampen van geblazen glas.
lees verder
Design District naar november
De interieurdesign beurs Design District is verplaatst naar het najaar en wordt nu van 3-5 november georganiseerd in de van Nelle Fabriek Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden