2e editie MDXL Project & Interieur

Dinsdag 07 maart 2023

Op maandag 3 april staat de tweede editie van MDXL Project & Interieur op het programma. In De Woonindustrie (DWI) tonen de deelnemende bedrijven de nieuwste ontwikkelingen en producten op gebied van interieur en ontwerp.
2e editie MDXL Project & Interieur

In De Woonindustrie vinden professionals met ruim 200 nationale en internationale merken een breed aanbod op het gebied van diverse disciplines zoals meubelen, kantoormeubilair, design, verlichting, woonaccessoires, vloer- en raambekleding, wanddecoratie, meubelstoffen, smart living, akoestische oplossingen en slapen.

 

Tijdens MDXL Project & Interieur staan netwerken en zakendoen op deze dag centraal. Ook zijn inspirerende podiumpresentaties. Zo praat Jan de Jong, Area Sales Manager bij Rockfon over het belang van akoestiek in de projectinrichting (foto: de Astrimex plafonds en wanden). Marie Claeys, Sustainability Manager bij Mobitec, deelt inzichten over de ontwikkeling van de Corporate Social Responsibility (CSR)-strategie van het bedrijf en de toewijdingen die zijn gemaakt op het gebied van duurzaamheid.

 

Ook externe deelnemers zich kunnen presenteren in het centrale Atrium op de begane grond. Een compacte presentatie van bijvoorbeeld 2x2m is mogelijk voor € 995. Voor dat bedrag krijgen deelnemers naast een presentatie mogelijkheid op maandag 3 april, promotie van je merk in communicatie- uitingen rondom MDXL Project & Interieur. Meer informatie of aanmelden kan via Barbara van Dijk (06 - 41 78 65 56) en Jan Hogenkamp (06 - 52 86 61 61).

 

De projectdag bezoeken kan met de persoonlijke QR-toegangscode van DWI als entreebewijs.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, verlichting, licht, marketday, marketdayxl, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #MDXLProjectenInterieur, #rockfon, #mobitec

Gerelateerd nieuws
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder
Prijs koopwoningen gestegen
De prijzen van koopwoningen in Nederland zijn in januari bijna 2% hoger dan jaar eerder, zo meld het CBS.
lees verder
 
R+T Award Aura Illuminated Shades
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Consument minder negatief
De stemming onder consumenten verbeterde ook in februari weer iets, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen steeg van -28 in januari naar -27 in februari. De koopbereidheid verbeterde, terwijl het oordeel over het economische klimaat wat verslechterde.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden