2e editie MDXL Project & Interieur

Dinsdag 07 maart 2023

Op maandag 3 april staat de tweede editie van MDXL Project & Interieur op het programma. In De Woonindustrie (DWI) tonen de deelnemende bedrijven de nieuwste ontwikkelingen en producten op gebied van interieur en ontwerp.
2e editie MDXL Project & Interieur

In De Woonindustrie vinden professionals met ruim 200 nationale en internationale merken een breed aanbod op het gebied van diverse disciplines zoals meubelen, kantoormeubilair, design, verlichting, woonaccessoires, vloer- en raambekleding, wanddecoratie, meubelstoffen, smart living, akoestische oplossingen en slapen.

 

Tijdens MDXL Project & Interieur staan netwerken en zakendoen op deze dag centraal. Ook zijn inspirerende podiumpresentaties. Zo praat Jan de Jong, Area Sales Manager bij Rockfon over het belang van akoestiek in de projectinrichting (foto: de Astrimex plafonds en wanden). Marie Claeys, Sustainability Manager bij Mobitec, deelt inzichten over de ontwikkeling van de Corporate Social Responsibility (CSR)-strategie van het bedrijf en de toewijdingen die zijn gemaakt op het gebied van duurzaamheid.

 

Ook externe deelnemers zich kunnen presenteren in het centrale Atrium op de begane grond. Een compacte presentatie van bijvoorbeeld 2x2m is mogelijk voor € 995. Voor dat bedrag krijgen deelnemers naast een presentatie mogelijkheid op maandag 3 april, promotie van je merk in communicatie- uitingen rondom MDXL Project & Interieur. Meer informatie of aanmelden kan via Barbara van Dijk (06 - 41 78 65 56) en Jan Hogenkamp (06 - 52 86 61 61).

 

De projectdag bezoeken kan met de persoonlijke QR-toegangscode van DWI als entreebewijs.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, verlichting, licht, marketday, marketdayxl, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #MDXLProjectenInterieur, #rockfon, #mobitec

Gerelateerd nieuws
Webinar Milaan van NII
Het Nederlands Interieur Instituut (NII) organiseert een webinar waarin Zuzanna Skalska en Jeroen Junte interieurprofessionals bijpraten over de Milaan Design Week.
lees verder
Nieuwe duplistoffen
De duplistoffen-collectie van raamdecoratiespecialist B&C word uitgebreid met nieuwe serie metallics.
lees verder
 
Houten vloer voor vloerverwarming
lees verder
AR voor online verkoop Mline
Matrassenmerk Mline, onderdeel van Beter Bed Holding, experimenteert met Augmented Reality ter ondersteuning van online verkopen.
lees verder
Mflor exposant op Bau
Bau München is een van de grootste bouwbeurzen van Duitsland en trekt veel internationale bezoekers. Mflor presenteert zich met een eigen stand.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden