Zwarte feesttafel

Donderdag 15 december 2022

Over het algemeen wordt het Spaanse interieurmerk Lets Pause geassocieerd met natuurlijke ruwe tinten. Het bedrijf werkt immers met natuurlijke materialen. Nu stelt het bedrijf echter een zwarte kersttafel voor.
Zwarte feesttafel
Zwarte feesttafel Zwarte feesttafel

Materialen die Lets Pause in zijn ontwerpen gebruikt zijn: esparto (soort gras), palmblad, populierenhout en fique (soort hennep) vezels in al hun variaties. Hierbij horen organische en natuurlijke kleuren, maar in stijlvol zwart zijn zij ook beschikbaar.

 

De Farfalla stoel is nu verkrijgbaar in nieuw geïntroduceerde donkere tinten en de Frades bank (zowel het hout als de de fique vezels zijn nu in het zwart verkrijgbaar). Een ander meubelstuk is de Vieste kruk, gemaakt van populierenhout met een palmblad zitting die zwart geverfd is voor deze voor deze speciale gelegenheid, verkrijgbaar in twee maten. Hierbij horen accessoires zoals de Dalyan decoratieve ladder, Candela kandelaars in donkere kleurtonen en andere tafel accessoires in walnoot.

 

Toch liever de natuurlijke kleuren van Lets Pause? De originele Farfalla stoel is gemaakt van oleander hout, zijn gebogen en vloeiende vormen herinneren aan Art Nouveau design. Hij kan worden gecombineerd met de Frades houten bank gemaakt van populierenhout hout met een zitting van geweven fique vezels. De Rim lampenkap is gemaakt van handgeweven esparto. Het bedrijf biedt ook eet en serveergerei, gemaakt van walnoot hout, waaronder de Mayol borden, het Marmaris bestek, de Menfis pollepel en de Nisi fruitschaal.Links

www.letspause.es

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, project, kantoor, meubel, meubelen, kantoormeubel, office, meubelfabrikant, stoel, fauteuil, bank, chaise longue, armstoel, zitplek, zitmeubel, lounge, kerst, eettafel, stoel, accessoires, verlichting, #letspause, #esparto

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe reorganisatie Signify
lees verder
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden