Zwarte feesttafel

Donderdag 15 december 2022

Over het algemeen wordt het Spaanse interieurmerk Lets Pause geassocieerd met natuurlijke ruwe tinten. Het bedrijf werkt immers met natuurlijke materialen. Nu stelt het bedrijf echter een zwarte kersttafel voor.
Zwarte feesttafel
Zwarte feesttafel Zwarte feesttafel

Materialen die Lets Pause in zijn ontwerpen gebruikt zijn: esparto (soort gras), palmblad, populierenhout en fique (soort hennep) vezels in al hun variaties. Hierbij horen organische en natuurlijke kleuren, maar in stijlvol zwart zijn zij ook beschikbaar.

 

De Farfalla stoel is nu verkrijgbaar in nieuw geïntroduceerde donkere tinten en de Frades bank (zowel het hout als de de fique vezels zijn nu in het zwart verkrijgbaar). Een ander meubelstuk is de Vieste kruk, gemaakt van populierenhout met een palmblad zitting die zwart geverfd is voor deze voor deze speciale gelegenheid, verkrijgbaar in twee maten. Hierbij horen accessoires zoals de Dalyan decoratieve ladder, Candela kandelaars in donkere kleurtonen en andere tafel accessoires in walnoot.

 

Toch liever de natuurlijke kleuren van Lets Pause? De originele Farfalla stoel is gemaakt van oleander hout, zijn gebogen en vloeiende vormen herinneren aan Art Nouveau design. Hij kan worden gecombineerd met de Frades houten bank gemaakt van populierenhout hout met een zitting van geweven fique vezels. De Rim lampenkap is gemaakt van handgeweven esparto. Het bedrijf biedt ook eet en serveergerei, gemaakt van walnoot hout, waaronder de Mayol borden, het Marmaris bestek, de Menfis pollepel en de Nisi fruitschaal.Links

www.letspause.es

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, project, kantoor, meubel, meubelen, kantoormeubel, office, meubelfabrikant, stoel, fauteuil, bank, chaise longue, armstoel, zitplek, zitmeubel, lounge, kerst, eettafel, stoel, accessoires, verlichting, #letspause, #esparto

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden