Lezingen op Showup

Vrijdag 16 december 2022

De volgende editie van Showup vindt op 29 en 30 januari 2023 plaats. Naast een deelnemersveld van meer dan 300 deelnemers biedt Showup ook vaste vertrouwde onderdelen zoals de Trendzone, Listenup, Growup en The Store.
Lezingen op Showup

Volgens de organisatie is het lezingenprogramma één van de leukste onderdelen van Showup. Elke dag kunnen bezoekers vier inspirerende presentaties bijwonen in het Listenup-theater.

 

Dit is de dagelijkse line-up voor Januari:

 

12:00 uur // Mariko Naber // Sell Your Stuff Online

Mariko Naber is branding en online marketing expert, met een grote liefde voor ecommerce en oprichter van Syso. Samen met partner Mark heeft zij ontwerpbureau Loaded ink Bno, hiervoor runde zij 10 jaar lang sieradenlabel en webshop Applepiepieces. De kennis en ervaring die Naber op deed maakt het bedrijf volgens haar, naast een kritische kijk op begaande paden en BNO lidmaatschap, de ultieme go to voor Nederlandse en Belgische online ondernemers.

 

13:00 uur // Jan Agelink // Trend Forecast 23-24

Jan Agelink van Buro Jantrendman is de vaste curator van de Showup Trendzone. Ook in 2023 is dit het geval. In zijn presentatie geeft hij praktische voorbeelden die de trends ondersteunen.

 

14:00 uur // Kirsten Jassies // Social Media trends

Kirsten Jassies is een online pionier sinds ’99, een DIY-er, ze wil alles wat ze online ziet, begrijpen en zelf kunnen maken. Dit begon met haar eerste blogpost in 1999 en het zelf bouwen van websites in Dreamweaver. Jassies is gefascineerd door beeldtaal op social media en dan met name via Instagram, Snapchat en Tiktok, de voorlopers van social media, de kanalen waar met name Gen Z en de jonge millennials zich thuis voelen. Daarom schrijft zij op dit moment aan haar derde boek: Kickass Content Creators.

 

15:00 uur // Marie-Gon // Kleurentrends

Kleurexpert en -coach Marie-Gon en werkt al meer dan 22 jaar voor grote en kleine merken en éénpersoonsbedrijven. Marie-Gon weet álles van kleur en het indelen van ruimtes. In haar presentatie komen bezoekers van showUP alles te weten over kleurentrends.

 

Registreren voor Showup kan via deze link.Links

www.marie-gon.com
www.kirstenjassies.nl
www.sellyourstuffonline.nl
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, #burojantrendman, #Growup, #Listenup, #Showup, #Startup, #thestore, #mariegon, #kirstenjassies, #marikonaber

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden