Zus Heldense Groep failliet

Woensdag 14 augustus 2019

Meubelbedrijf Design Factory uit Panningen, zusterbedrijf van meubelfabrikant Heldense is vorige week failliet verklaard. Hierdoor verliezen maar liefst 48 mensen hun baan.
Zus Heldense Groep failliet

Het nieuws van het faillissement van Design Factory komt tijdens de vakantie van het personeel. Komende maandag praat de directie de medewerkers bij, zo meldt onder meer De Limburger.

De onderneming, net als de bekende Panningse meubelfabrikant Heldense Group bv dochter van Ursus Minor bv, is een onderdeel van de holding Ursus Major bv. Het produceerde kasten en tafels.

Ook twee andere besloten vennootschappen van Ursus Minor, Popp-Eye Design bv en Salesforce bv, zijn gisteren inmiddels failliet verklaard.

Er is geen website meer actief en het bedrijf is inmiddels in Weert gevestigd op het adres van de curator, die nog geen verklaring kon geven voor het bankroet noch een uitspraak wilde doen over de mogelijke gevolgen voor de positie van de holding. Of er kans is op een doorstart van het bedrijf, is eveneens onduidelijk.
Links

www.heldense.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, meubel, kast, tafel, salontafel, failliet, faillissement, insolventie, bankroet, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #heldense, #heldensegroup, #heldensegroep, #designfactory, #poppeye, #salesforce.

Gerelateerd nieuws
 
Duitse duurzaamheid op IMM
lees verder
 
CBM bezint tijdens ALV 2019
lees verder
Ook oktober feest voor Woonretail
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 2019 3,9% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En het blijft feest in de interieurbranche.
lees verder
Orgatec 2020 groeit
De biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen van 27-31 oktober 2020 lijkt flink te groeien dankzij nieuwe exposanten.
lees verder
 
Smart Living op IMM
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden