Zoeken naar personeel

Zaterdag 11 maart 2023

De vacaturesitewonen is sinds enige jaren actief en helpt steeds meer bedrijven in de woonbranche aan nieuw personeel.
Zoeken naar personeel

Op de Vacaturesite Wonen kunnen bedrijven in de woonbranche gratis hun vacatures plaatsen om nieuwe medewerkers te werven, variërend van parketleggers tot stylisten, van keukenmonteurs tot leidinggevenden en verkopers. De site richt zich op een duidelijke doelgroep: mensen met interesse in een baan in de woonbranche. Geen wonder dat zowel mkb-bedrijven als grote ketens waaronder Carpet Right, Beter Bed en Goossens Wonen er graag gebruik van maken.

 

In de woonbranche is veel vraag naar enthousiaste medewerkers, maar vraag en aanbod weten elkaar niet altijd te vinden Om die reden heeft brancheorganisatie Koninklijke Inretail eind 2021 de Vacaturesite Wonen in het leven geroepen. Te midden van het grote aanbod van vacatures kan deze sector een eigen vacaturesite goed gebruiken.

 

Inretail zorgt dat de Vacaturesite Wonen gepromoot wordt via relevante onlinekanalen, waaronder Werk in de winkel, vakmedia en social media. Google Ads en campagnes op social media zorgen dat de site opvalt. Zo zijn bedrijven dus verzekerd dat de vacatures onder de aandacht van werkzoekende worden gebracht. Binnen de hele retail, waar zo’n 800.000 mensen werken, bedient Vacaturesite Wonen een specifieke niche binnen de sector: die van kandidaten die op zoek zijn naar een baan in retail wonen. In 2022 kwamen er zo’n 31.000 bezoekers op de Vacaturesite Wonen, die bijna 90.000 pagina’s bezochten met openstaande vacatures.

 

Bedrijven zoeken vooral medewerkers met kennis van interieur zoals verkopers, interieuradviseurs en interieurstylisten. In totaal staan er op de complete Vacaturesite Wonen zo’n 600 nieuwe banen, in uiteenlopende vakgebieden, Verkoop/Winkelmedewerker, Administratie/Ondersteuning, Ambacht/Montage, Logistiek/Magazijn/Transport, Marketing/E-commerce en HR/Personeelszaken.

 

De Vacaturesite Wonen is ook een plaats waar erkende leerbedrijven werkplekken aanbieden, een zogenaamde leerbaan, voor leerlingen die een BBL-opleiding voor Interieurvakman m/v willen volgen. Kandidaten die een baan zoeken in de woonbranche, kunnen het aanbod aan vacatures gemakkelijk doorzoeken en filteren op tal van criteria, zoals vakgebied, plaats en dienstverband.Links

www.vacaturesitewonen.nl
www.inretail.nl
www.interieur-vakman.nl
www.werkindewinkel.nl

Tags

nieuws, interieur, website, vacaturesite, wonen, vacatures, solliciteren, cv, ketens, HR, personeel, personeelszaken, zoektocht, leerbedrijven, vakmensen, verkopers, logistiek, interieuradviseur, manager, woonbedrijf, retail, vakgebied, dienstverband, #inretail, #vacaturesitewonen, #interieurvakman, #werkindewinkel

Gerelateerd nieuws
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
B-Living focust op online uitbreiding
Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
lees verder
Dreigend faillissement Signa groep
De Oostenrijkse Signa Group, tot voor kort mede-eigenaar van onder andere De Bijenkorf, dreigt failliet te gaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden