Zoeken naar personeel

Zaterdag 11 maart 2023

De vacaturesitewonen is sinds enige jaren actief en helpt steeds meer bedrijven in de woonbranche aan nieuw personeel.
Zoeken naar personeel

Op de Vacaturesite Wonen kunnen bedrijven in de woonbranche gratis hun vacatures plaatsen om nieuwe medewerkers te werven, variërend van parketleggers tot stylisten, van keukenmonteurs tot leidinggevenden en verkopers. De site richt zich op een duidelijke doelgroep: mensen met interesse in een baan in de woonbranche. Geen wonder dat zowel mkb-bedrijven als grote ketens waaronder Carpet Right, Beter Bed en Goossens Wonen er graag gebruik van maken.

 

In de woonbranche is veel vraag naar enthousiaste medewerkers, maar vraag en aanbod weten elkaar niet altijd te vinden Om die reden heeft brancheorganisatie Koninklijke Inretail eind 2021 de Vacaturesite Wonen in het leven geroepen. Te midden van het grote aanbod van vacatures kan deze sector een eigen vacaturesite goed gebruiken.

 

Inretail zorgt dat de Vacaturesite Wonen gepromoot wordt via relevante onlinekanalen, waaronder Werk in de winkel, vakmedia en social media. Google Ads en campagnes op social media zorgen dat de site opvalt. Zo zijn bedrijven dus verzekerd dat de vacatures onder de aandacht van werkzoekende worden gebracht. Binnen de hele retail, waar zo’n 800.000 mensen werken, bedient Vacaturesite Wonen een specifieke niche binnen de sector: die van kandidaten die op zoek zijn naar een baan in retail wonen. In 2022 kwamen er zo’n 31.000 bezoekers op de Vacaturesite Wonen, die bijna 90.000 pagina’s bezochten met openstaande vacatures.

 

Bedrijven zoeken vooral medewerkers met kennis van interieur zoals verkopers, interieuradviseurs en interieurstylisten. In totaal staan er op de complete Vacaturesite Wonen zo’n 600 nieuwe banen, in uiteenlopende vakgebieden, Verkoop/Winkelmedewerker, Administratie/Ondersteuning, Ambacht/Montage, Logistiek/Magazijn/Transport, Marketing/E-commerce en HR/Personeelszaken.

 

De Vacaturesite Wonen is ook een plaats waar erkende leerbedrijven werkplekken aanbieden, een zogenaamde leerbaan, voor leerlingen die een BBL-opleiding voor Interieurvakman m/v willen volgen. Kandidaten die een baan zoeken in de woonbranche, kunnen het aanbod aan vacatures gemakkelijk doorzoeken en filteren op tal van criteria, zoals vakgebied, plaats en dienstverband.Links

www.vacaturesitewonen.nl
www.inretail.nl
www.interieur-vakman.nl
www.werkindewinkel.nl

Tags

nieuws, interieur, website, vacaturesite, wonen, vacatures, solliciteren, cv, ketens, HR, personeel, personeelszaken, zoektocht, leerbedrijven, vakmensen, verkopers, logistiek, interieuradviseur, manager, woonbedrijf, retail, vakgebied, dienstverband, #inretail, #vacaturesitewonen, #interieurvakman, #werkindewinkel

Gerelateerd nieuws
Webinar Milaan van NII
Het Nederlands Interieur Instituut (NII) organiseert een webinar waarin Zuzanna Skalska en Jeroen Junte interieurprofessionals bijpraten over de Milaan Design Week.
lees verder
Nieuwe duplistoffen
De duplistoffen-collectie van raamdecoratiespecialist B&C word uitgebreid met nieuwe serie metallics.
lees verder
 
Houten vloer voor vloerverwarming
lees verder
AR voor online verkoop Mline
Matrassenmerk Mline, onderdeel van Beter Bed Holding, experimenteert met Augmented Reality ter ondersteuning van online verkopen.
lees verder
Mflor exposant op Bau
Bau München is een van de grootste bouwbeurzen van Duitsland en trekt veel internationale bezoekers. Mflor presenteert zich met een eigen stand.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden