Nieuwe tafels van Furnified

Vrijdag 10 maart 2023

Het Belgische meubelmerk Furnified creŽert een aantal gloednieuwe designs in MicroSkin. Op deze manier biedt het bedrijf voor elke behoefte een passende tafel.
Nieuwe tafels van Furnified
Nieuwe tafels van Furnified Nieuwe tafels van Furnified Nieuwe tafels van Furnified Nieuwe tafels van Furnified

Dankzij de cementlook ogen de nieuwe designs volgens Furnified tegelijkertijd stoer, robuust én elegant. Met de lancering van drie nieuwe Microskin eettafels in verschillende formaten wil het bedrijf inspelen op de (woon)behoeftes van elke designliefhebber. De Reef eettafel (foto 2) heeft een ovale vorm en past in een kleineren leefruimte. Voor grote gezinnen is Limoges (foto 1) geschikt, met een lengte van 260cm en ruimte voor acht personen. Vierkant model Geelong (foto 3) is geschikt voor vier personen.

 

Bij het bankhangen of het lezen van een boek in je zithoek, hoort natuurlijk ook een salontafel en ook op dit gebied pakt Furnified uit met twee nieuwkomers. De Mulhouse (foto 4 beschikbaar in zwart én een lichte tint) met zijn ovale vorm en originele poot, en de Strasbourg salontafel (foto 5), het kleine broertje van de gelijknamige eettafel. Deze heeft dezelfde organische vorm waardoor ze bij elkaar passen.

 

Toch nog andere wensen? Dan is een custom-made tafel in een afmeting en kleur naar keuze mogelijk, want alle Microskin designs van Furnified worden met de hand gemaakt in een gespecialiseerd atelier.Links

www.furnified.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kast, tafel, meubelen, stoel, bank, eettafel, bijzettafel, salontafel, kruk, ambacht, #furnified

Gerelateerd nieuws
Meubels voor binnen en buiten
Het Zweedse lifestylemerk Bebů Objects ontwerpt meubilair waarmee het bedrijf de grenzen tussen binnen en buiten wil doorbreken. Dit voorjaar introduceert de firma verschillende nieuwe modellen.
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder
Nieuws van Johanson Design
De Zweedse meubelfabrikant Johanson Design introduceert dit jaar opnieuw een scala aan nieuwe producten. Interieurjournaal deelt een greep uit de noviteiten.
lees verder
 
Kiss Lounge Chair door Moooi
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden