Nieuwe tafels van Furnified

Vrijdag 10 maart 2023

Het Belgische meubelmerk Furnified creŽert een aantal gloednieuwe designs in MicroSkin. Op deze manier biedt het bedrijf voor elke behoefte een passende tafel.
Nieuwe tafels van Furnified
Nieuwe tafels van Furnified Nieuwe tafels van Furnified Nieuwe tafels van Furnified Nieuwe tafels van Furnified

Dankzij de cementlook ogen de nieuwe designs volgens Furnified tegelijkertijd stoer, robuust én elegant. Met de lancering van drie nieuwe Microskin eettafels in verschillende formaten wil het bedrijf inspelen op de (woon)behoeftes van elke designliefhebber. De Reef eettafel (foto 2) heeft een ovale vorm en past in een kleineren leefruimte. Voor grote gezinnen is Limoges (foto 1) geschikt, met een lengte van 260cm en ruimte voor acht personen. Vierkant model Geelong (foto 3) is geschikt voor vier personen.

 

Bij het bankhangen of het lezen van een boek in je zithoek, hoort natuurlijk ook een salontafel en ook op dit gebied pakt Furnified uit met twee nieuwkomers. De Mulhouse (foto 4 beschikbaar in zwart én een lichte tint) met zijn ovale vorm en originele poot, en de Strasbourg salontafel (foto 5), het kleine broertje van de gelijknamige eettafel. Deze heeft dezelfde organische vorm waardoor ze bij elkaar passen.

 

Toch nog andere wensen? Dan is een custom-made tafel in een afmeting en kleur naar keuze mogelijk, want alle Microskin designs van Furnified worden met de hand gemaakt in een gespecialiseerd atelier.Links

www.furnified.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kast, tafel, meubelen, stoel, bank, eettafel, bijzettafel, salontafel, kruk, ambacht, #furnified

Gerelateerd nieuws
 
Shinzo loungestoel Walter Knoll
lees verder
Smits naar Whoppah
Marketing directeur Sebastiaan Smits heeft de b2b-marktplaats Orderchamp verlaten om in april in dezelfde functie aan de slag te gaan bij een andere marktplaats, Whoppah.
lees verder
Koningin Maxima bezoekt Masterly
Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.
lees verder
Bedden geÔnspireerd door poolgebied
Arctic Living is een nieuw meubel- en beddenmerk, dat richt zich op avontuurlijke consumenten tussen de 25 en 45 jaar, genieten van het buitenleven en gefascineerd zijn door de Arctic.
lees verder
Krachtige ronde bank
Meubelfabrikant Marieís Corner uit Wavre heeft een eigen interpretatie gegeven aan de ronde zitbank.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden