Zes looks in een spiegel

Maandag 18 september 2023

Spiegelspecialist Deknudt presenteert verschillende nieuwe modellen. De nieuwe collectie is heel divers, van trendy terrazzo-prints tot vintage fluwelen lijsten.
Zes looks in een spiegel
Zes looks in een spiegel Zes looks in een spiegel

De Terrazzo spiegels zijn volgens Deknudt een fascinerende fusie van elegantie en hedendaags design. Het is een kleurrijke en speelse spiegel met een retro flair. Terrazzovloeren zijn vertaald naar een spiegel, met een kleurenpalet van mosterdgeel, donkeroranje, donkergroen en grijsblauw. De Terrazzo Round heeft een speciaal roterend ophangsysteem, dat een speels element toevoegt aan het interieur. Hij is ook verkrijgbaar in een rechthoekige versie.

 

Fluweel wordt geassocieerd met glamour en royalty, ideaal dus voor een luxe spiegel, dacht Deknudt ongetwijfeld. De Velvet spiegel heeft een zachte fluwelen lijst. Velvet is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Het model kan op maat gemaakt worden vanaf een stuk. Het is zelfs mogelijk om twee verschillende kleuren lijsten te combineren.

 

De Infinito spiegel is volgens Deknudt een interactief wandsculptuur. Hij bestaat uit drie afzonderlijke spiegels met een verschillende, organisch gevormde, nauwkeurig uitgesneden leegte. De overlapping van de verschillende vormen creëert een unieke tekening die wordt versterkt door hun reflectie in de spiegel erachter. De zwarte gepoedercoate metalen steun heeft 3 inkepingen om de 3 spiegels stevig en op gelijke afstand van elkaar op te hangen. De eigenaar kan de volgorde van de spiegels zelf bepalen en de spiegel zo personaliseren. Er zijn zes verschillende looks mogelijk, met één spiegel.Links

www.deknudtmirrors.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, residentieel, spiegel, accessoire, decoratie, buiten, outdoor, tuin, #deknudtmirrors,

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Showup biedt verbreding
De voorjaarseditie van Showup, van 4 en 5 februari in Vijfhuizen, is volgens organisator Daan van Trigt goed verlopen. ‘De beurs is voor de standhouders belangrijk moment in het jaar, waar zij echt naar toe werken. Velen van hen kijken terug op een goede beurs, die vergelijkbaar was met voorgaande jaren.'
lees verder
Kunstplanten bieden groene revolutie
[Sponsored artikel] - Kunstplanten die de natuur nabootsen, dat is een groene revolutie als de perfecte oplossing voor een natuurlijk interieur!
lees verder
Kleinste Ikea
Ikea opent kleinste vestiging van Nederland in Leeuwarden. Dit Plan & Order Point zorgt voor goede bereikbaarheid in Friesland.
lees verder
 
Design Tales verhuist
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden