Zes looks in een spiegel

Maandag 18 september 2023

Spiegelspecialist Deknudt presenteert verschillende nieuwe modellen. De nieuwe collectie is heel divers, van trendy terrazzo-prints tot vintage fluwelen lijsten.
Zes looks in een spiegel
Zes looks in een spiegel Zes looks in een spiegel

De Terrazzo spiegels zijn volgens Deknudt een fascinerende fusie van elegantie en hedendaags design. Het is een kleurrijke en speelse spiegel met een retro flair. Terrazzovloeren zijn vertaald naar een spiegel, met een kleurenpalet van mosterdgeel, donkeroranje, donkergroen en grijsblauw. De Terrazzo Round heeft een speciaal roterend ophangsysteem, dat een speels element toevoegt aan het interieur. Hij is ook verkrijgbaar in een rechthoekige versie.

 

Fluweel wordt geassocieerd met glamour en royalty, ideaal dus voor een luxe spiegel, dacht Deknudt ongetwijfeld. De Velvet spiegel heeft een zachte fluwelen lijst. Velvet is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Het model kan op maat gemaakt worden vanaf een stuk. Het is zelfs mogelijk om twee verschillende kleuren lijsten te combineren.

 

De Infinito spiegel is volgens Deknudt een interactief wandsculptuur. Hij bestaat uit drie afzonderlijke spiegels met een verschillende, organisch gevormde, nauwkeurig uitgesneden leegte. De overlapping van de verschillende vormen creëert een unieke tekening die wordt versterkt door hun reflectie in de spiegel erachter. De zwarte gepoedercoate metalen steun heeft 3 inkepingen om de 3 spiegels stevig en op gelijke afstand van elkaar op te hangen. De eigenaar kan de volgorde van de spiegels zelf bepalen en de spiegel zo personaliseren. Er zijn zes verschillende looks mogelijk, met één spiegel.Links

www.deknudtmirrors.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, residentieel, spiegel, accessoire, decoratie, buiten, outdoor, tuin, #deknudtmirrors,

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder
Vazen uit papierpulp
Gardeco Objects, producent van kunst- en designobjecten, pakt uit met een nieuwe collectie vazen uit papierpulp, ontworpen door de gerenommeerde Braziliaanse ontwerper Domingos Tótora. Elke vaas uit de collectie Vaso Formigueiro is gemaakt uit oud papier en karton.
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden