Zachte vormen bij Robuust

Dinsdag 17 januari 2023

Robuust Amsterdam luidt een nieuw jaar in met een nieuwe collectie: Slide. Het Nederlandse interieurmerk introduceert nieuwe, duurzame designs, met zachte vormen.
Zachte vormen bij Robuust
Zachte vormen bij Robuust Zachte vormen bij Robuust Zachte vormen bij Robuust Zachte vormen bij Robuust

Nieuwe collectie Slide van Robuust Amsterdam wordt gekenmerkt door een spel van cirkels en rechte lijnen. Met verbindingen die makkelijk in elkaar worden geschoven en hierdoor volgens het bedrijf een sterk geheel vormen.

 

Bedframe °03 bestaat enkel uit slank maar stevig plaatstaal met poedercoating en is gevormd met rechte lijnen en subtiele rondingen. Door een slimme gedetailleerde hoekverbinding schuiven de onderdelen eenvoudig in elkaar. Naast het bedframe passen de nachtkastjes, die bestaan uit enkel vier losse platen die ook makkelijk in elkaar schuiven. Dit bedframe kan gecombineerd worden met het circulaire Matras °01.

 

Cabinet °01, is een multifunctioneel design opbergmeubel. Gevormd uit slank maar stevig plaatstaal met rechte lijnen, subtiele rondingen en een matte poedercoat afwerking. Door de gedetailleerde ‘stitch’ verbinding wordt de kast zonder verbindingsmiddelen in elkaar gezet. De voorkant druk je gemakkelijk in en valt daarna langzaam open. De Cabinet °01 heeft volgens Robuust Amsterdam eindeloos veel mogelijkheden; een dressoir, tv-meubel, een opbergbank voor aan het voeteneinde, een opbergkast voor in de hal. Er is ook een zitkussen beschikbaar, die van de kast een bankje maakt.

 

Shelf °02 is een nieuwe modulaire design wandplank. Een elegant design, waarbij functionaliteit en elegantie hand in hand gaan. De onderdelen zijn te combineren, om te varieren van breed tot smal. Shelf °02 bestaat uit massieve eiken planken in twee tinten die ondersteund worden door elegante metalen dragers. De dragers zijn gepoedercoat in verschillende kleuren en hebben een geometrisch design.

Alle producten worden gemaakt in Nederland, van circulaire materialen.Links

www.robuust.com

Tags

nieuws, interieur, matras, bedsysteem, circulair, recycling, upcycling, duurzaamheid, hergebruik, bedden, slaapkamers, bedomranding, bedframe, matras, kast, spiegel, nachtkastjes, #robuust

Gerelateerd nieuws
Consumenten minder somber
Nederlandse consumenten waren in maart voor de vijfde maand op rij minder pessimistisch dan een maand eerder. Het consumentenvertrouwen is echter nog laag.
lees verder
Aribert Guiking overleden
Freelance journalist en uitgever Aribert Guiking is vorige week overleden op 68 jarige leeftijd.
lees verder
 
Terugkoop Exterioo en Juntoo
lees verder
Nieuwe deelnemers Incoda 2023
Organisator Easyfairs van de interieurtextielvakbeurs Incoda in Gorinchem kondigt nieuwe merken aan voor de komende editie in september 2023.
lees verder
Beurs Eigen Huis bijna van start
De beurs Eigen Huis vindt dit voorjaar weer plaats, ditmaal van 24 t/m 26 maart. Zoals gewoonlijk in Jaarbeurs Utrecht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden