Handgemaakte sculpturen

Maandag 16 januari 2023

Modern Shapes Editions biedt handgemaakte edities van unieke sculpturen van toonaangevende internationale kunstenaars. Samen vormen zij een opvallende verzameling hedendaagse sculpturale kunstwerken.
Handgemaakte sculpturen
Handgemaakte sculpturen Handgemaakte sculpturen

De sculpturen van Modern Shapes Editions (van 19-23 januari te zien op Maison & Objet) verbinden zich op het kruispunt tussen design, kunst en architectuur. Verkrijgbaar in open of limited editions, kunnen deze tijdloze objecten volgens het bedrijf uit Antwerp passen bij of een aanvulling vormen op interieurprojecten.

 

Modern Shapes Editions wordt gelanceerd met een selectie van getalenteerde en internationaal gerenommeerde kunstenaars. Alban Lanore en David Umemoto, Helen Vergouwen, Denis Castaing, Levi Hawken, Absid en Scott VanderVoort. Modern Shapes Editions zijn gelicentieerd door de oorspronkelijke kunstenaar en handgemaakt door getalenteerde ambachtslieden in Modern Shapes kunststudio in Midden-Java, Indonesië. De studio heeft een professioneel team van meer dan 200 ambachtslieden in dienst - hoogopgeleide houtsnijders, draaiers en timmerlieden.

 

Modern Shapes Editions is het verlengde van Modern Shapes Gallery. De sculpturen zullen binnenkort verkrijgbaar zijn bij St. Vincents. Dit bedrijf uit Antwerpen is toont en verkoopt meubels, kunst en design van niche en gevestigde creatieven, ontwerpers, kunstenaars en ambachtslieden.Links

www.modernshapeseditions.com

Tags

nieuws, interieur, woon, wonen, inrichting, design, ontwerp, architectuur, kunst, decoratie, beeld, sculptuur, design, designer, beurs, event, tentoonstelling, #modernshapesgallery, #modernshapeseditions, #maisonobjet, #stvincents

Gerelateerd nieuws
Smits naar Whoppah
Marketing directeur Sebastiaan Smits heeft de b2b-marktplaats Orderchamp verlaten om in april in dezelfde functie aan de slag te gaan bij een andere marktplaats, Whoppah.
lees verder
Koningin Maxima bezoekt Masterly
Jaarlijks verrijst in het centrum van Milaan het Nederlands paviljoen tijdens de Salone del Mobile, op 200 meter van de Dom. Het fascinerende Palazzo Francesco Turati is opnieuw het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp.
lees verder
Overname Erfal
Hunter Douglas heeft branchegenoot Erfal uit Duitsland overgenomen en groeit zo verder met raamdecoratie.
lees verder
Nieuwe deelnemers Incoda 2023
Organisator Easyfairs van de interieurtextielvakbeurs Incoda in Gorinchem kondigt nieuwe merken aan voor de komende editie in september 2023.
lees verder
Nieuw DC Jysk
Jysk is begonnen met de belevering van winkels in Nederland en BelgiŽ vanuit het nieuwe distributiecentrum in Lelystad. In het tijdelijke onderkomen liggen de 500 bestverkopende producten van de Deense retailer opgeslagen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden