Wow-factor op Orgatec

Maandag 29 oktober 2018

Hoe trek je aandacht voor een bureaustoel? Kokuyo toonde dat prachtig op de stand op de zeer succesvolle Orgatec in Keulen door hun bureaustoel te presenteren als een skelet dat al je bewegingen volgt. Voor actief zitten!
Wow-factor op Orgatec

Een spectaculaire showcase van de Japanse bureaustoelfabrikant Kokuyo op Orgatec in Keulen dat afgelopen dinsdag tot en met zaterdag is gehouden. Voor hun 360° Gliding Chair ing: deze was als skelet zwevend op de stand gehangen (foto). Met daarachter reusachtige schermen met een prachtig ballet dat de eigenschappen van deze bijzondere stoel benadrukten. Zie de video (1:17) op ons youtube-kanaal.

Het is een van de vele noviteiten op de zeer succesvolle Orgatec die met meer dan 63.000 vakbezoekers een plus van 15% noteerde. Deze kwamen uit 142 landen waar dat vorige editie 118 was. Het aandeel vakbezoekers uit Noord-Amerika (+42%), Centraal- en Zuid-Amerika (+42%), EU-landen (+33%), Japan (+22%) en India (+44%) steeg bijzonder sterk. Uit Oost-Europa kwamen bijna twee keer zo veel bezoekers naar Orgatec 2018. Ook de zeer hoge beslissingsbevoegdheid en het grote aandeel jongeren onder de vakbezoekers was opvallend.

Aan de projectinrichtingsbeurs in de Koelnmesse namen 753 exposanten (+13%) uit 39 landen deel, waarvan 75% van buiten Duitsland. Nog sterker dan op de voorgaande Orgatec-editie waren de thema's akoestiek en bewegend werken.

 Links

www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.nl
www.kokuyo.com/en
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, @orgatec, #orgatec, #architectureworld, #koelnmesse, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, #orgatec, #newvisionsofwork, #kokuyo

Gerelateerd nieuws
Oslo verlicht minimalisme
De nieuwe Oslo-lampencollectie van de Deense fabrikant Halo Design ademt een minimalistisch Scandinavisch gevoel.
lees verder
 
Kettler alsnog gered
lees verder
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Matti Schmidt aan roer Aeris
Sinds 1 november heeft Matti Schmidt de bedrijfsvoering overgenomen van Aeris GmbH, fabrikant van projectmeubelen voor een actieve houding.
lees verder
Frommholz ook failliet
Afgelopen dinsdag heeft distributiebedrijf Walter Frommholz GmbH & Co. KG een aanvraag voor een faillissementsprocedure aangevraagd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden