Wow-factor op Orgatec

Maandag 29 oktober 2018

Hoe trek je aandacht voor een bureaustoel? Kokuyo toonde dat prachtig op de stand op de zeer succesvolle Orgatec in Keulen door hun bureaustoel te presenteren als een skelet dat al je bewegingen volgt. Voor actief zitten!
Wow-factor op Orgatec

Een spectaculaire showcase van de Japanse bureaustoelfabrikant Kokuyo op Orgatec in Keulen dat afgelopen dinsdag tot en met zaterdag is gehouden. Voor hun 360° Gliding Chair ing: deze was als skelet zwevend op de stand gehangen (foto). Met daarachter reusachtige schermen met een prachtig ballet dat de eigenschappen van deze bijzondere stoel benadrukten. Zie de video (1:17) op ons youtube-kanaal.

Het is een van de vele noviteiten op de zeer succesvolle Orgatec die met meer dan 63.000 vakbezoekers een plus van 15% noteerde. Deze kwamen uit 142 landen waar dat vorige editie 118 was. Het aandeel vakbezoekers uit Noord-Amerika (+42%), Centraal- en Zuid-Amerika (+42%), EU-landen (+33%), Japan (+22%) en India (+44%) steeg bijzonder sterk. Uit Oost-Europa kwamen bijna twee keer zo veel bezoekers naar Orgatec 2018. Ook de zeer hoge beslissingsbevoegdheid en het grote aandeel jongeren onder de vakbezoekers was opvallend.

Aan de projectinrichtingsbeurs in de Koelnmesse namen 753 exposanten (+13%) uit 39 landen deel, waarvan 75% van buiten Duitsland. Nog sterker dan op de voorgaande Orgatec-editie waren de thema's akoestiek en bewegend werken.

 Links

www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.nl
www.kokuyo.com/en
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, @orgatec, #orgatec, #architectureworld, #koelnmesse, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, #orgatec, #newvisionsofwork, #kokuyo

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden