MBB 2018 komt eraan!

Maandag 29 oktober 2018

Aankomende zondag, 4 november, is het alweer zo ver: de Meubelbeurs Brussel (MBB). Met onder meer een nieuw merk bij Brussels by Night voor slaapspecialisten in hal zes: Vitario.
MBB 2018 komt eraan!

Vitario is een matrassen en hoofdkussenfabrikant uit Oostenrijk. Het bedrijf biedt naast de producten ook een professioneel meetsysteem. Hierbij wordt een liggende zij- en rugmeting gedaan, waarmee een lichaamsprofiel wordt gemaakt die direct ingeladen wordt in een simulator-matras.

Deze kan vervolgens en indien nodig nog door de beddenadviseur worden aangepast. Er zijn daarvoor twaalf instelbare zones in zeven hardheden. Er zijn daardoor miljoenen mogelijke varianten. De berekening van een optimaal matras voor een profiel wordt gelukkig computergestuurd bepaald en hoeft dus niet zelf manueel samengesteld worden. De gepatenteerde technologie wordt inmiddels al vijftien jaar toegepast.

De 24 steunelementen in de Vitario-matrassen zijn het eerste jaar gratis aan te passen, maar kunnen tegen een kleine vergoeding zelfs na 10 jaar nog eenvoudig worden aangepast, zo belooft het bedrijf.

De Benelux-agent van Vitario is Peter Smelik, wellicht bekend van Dormiente of Spaldin, waarvoor hij al eerder in Brussel stond. Vitario heeft momenteel veertien dealers.

 Links

www.meubelbeurs.be
www.vitario.eu

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, agent, vertegenwoordiging, #smelik, #vitario, #dormiente, #spaldin, #mbb, #meubelbeursbrussel

Gerelateerd nieuws
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Sanders neemt Artländer over
De Duitse beddenfabrikant Sanders.eu GmbH verwerft een meerderheidsbelang in het familiebedrijf Aro Artländer. Met deze stap houdt Sanders de aanvoer van dons in eigen handen.
lees verder
Afval uit paardenhouderij wordt stoel
Meubelontwerper Ruben van Megen lanceert deze zomer een bijzondere stoel. The Cord Connection is gemaakt van touw dat wordt gebruikt om hooi en stro samen te binden.
lees verder
Werking Somnox-slaaprobot betwijfeld
Verbetert de Somnox-slaaprobot van Auping je nachtrust echt? Somnox beweert in haar reclame van wel, maar geeft in een item van Radar Radio toe dat hier nog geen wetenschappelijk bewijs voor is.
lees verder
 
Hema in gerecycled bed- en badgoed
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden