MBB 2018 komt eraan!

Maandag 29 oktober 2018

Aankomende zondag, 4 november, is het alweer zo ver: de Meubelbeurs Brussel (MBB). Met onder meer een nieuw merk bij Brussels by Night voor slaapspecialisten in hal zes: Vitario.
MBB 2018 komt eraan!

Vitario is een matrassen en hoofdkussenfabrikant uit Oostenrijk. Het bedrijf biedt naast de producten ook een professioneel meetsysteem. Hierbij wordt een liggende zij- en rugmeting gedaan, waarmee een lichaamsprofiel wordt gemaakt die direct ingeladen wordt in een simulator-matras.

Deze kan vervolgens en indien nodig nog door de beddenadviseur worden aangepast. Er zijn daarvoor twaalf instelbare zones in zeven hardheden. Er zijn daardoor miljoenen mogelijke varianten. De berekening van een optimaal matras voor een profiel wordt gelukkig computergestuurd bepaald en hoeft dus niet zelf manueel samengesteld worden. De gepatenteerde technologie wordt inmiddels al vijftien jaar toegepast.

De 24 steunelementen in de Vitario-matrassen zijn het eerste jaar gratis aan te passen, maar kunnen tegen een kleine vergoeding zelfs na 10 jaar nog eenvoudig worden aangepast, zo belooft het bedrijf.

De Benelux-agent van Vitario is Peter Smelik, wellicht bekend van Dormiente of Spaldin, waarvoor hij al eerder in Brussel stond. Vitario heeft momenteel veertien dealers.

 Links

www.meubelbeurs.be
www.vitario.eu

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, agent, vertegenwoordiging, #smelik, #vitario, #dormiente, #spaldin, #mbb, #meubelbeursbrussel

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store
Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden