Woontotaal ook bij Just Curtains

Woensdag 28 november 2018

Gordijnatelier Just Curtains (JC Gordijnen Collectie & Confectie) en JB Art Decostoffen (JCJB) hebben zich aangesloten bij het Woontotaal platform.
Woontotaal ook bij Just Curtains
Woontotaal ook bij Just Curtains

JC Gordijnen collectie & confectie uit Kampen is een professioneel gordijnatelier aangestuurd door de familie Last uit Genemuiden. In 2013 zijn zij gestart met een eigen stoffencollectie en hebben gordijnstoffen JB Art-Decostoffen overgenomen. Sinds die tijd zijn zij dus aanbieder van een totaalconcept.

Met Woontotaal kunnen hun klanten nu simpel, snel en foutloos hun confectie- & stoforders insturen en volgen. Vanaf vandaag kunnen ze via https://woontotaal.jcconfectie.nl gebruik maken van alle functionaliteiten.

Lennert Advocaat van Woontotaal Software: 'Onze software helpt de winkelier bij het invoeren van de confectie & stof order. Door waarschuwingen wordt er voorkomen dat orders geplaatst worden die in de praktijk niet uitgevoerd kunnen worden. Woontotaal houdt rekening met alle benodigdheden en arbeids- & maakkosten en rekent dit automatisch in de order mee. Dit scheelt veel tijd en vermindert de kans op fouten sterk.'

 Links

www.jcjb.nl
www.sieval.com
www.woontotaal.nl
woontotaal.jcconfectie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, confectie, gordijnenatelier, gordijnatelier, textiel, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, groothandel, grossier, stoffenleverancier, woontotaal, sieval, #ateliertotaal, #woontotaal, #jcjb, #justcurtains, #jcgordijnen

Gerelateerd nieuws
Gordijnenatelier Rohlan failliet
Gordijnenatelier Rohlan bv uit Coevorden is afgelopen dinsdag failliet verklaard.
lees verder
Nieuwe exposanten Proposte 2019
Proposte wordt half april gehouden bij Villa Erba. Met negen nieuwe exposanten die bezoekers en klanten van over de hele wereld verwelkomen.
lees verder
Start Parket Woontotaal Academy
Vanaf deze maand gaat Woontotaal Academy in Zoetermeer trainingen en opleidingen verzorgen voor de parketbranche. Bijlard International zal met Floor-producten de trainingen ondersteunen.
lees verder
Homed bij Hubo en Multimate
Is het assortiment van een doe-het-zelf keten als Karwei al steeds meer in de richting van interieur geschoven, ook DGN Retail is dat van plan met de shop-in-shop presentatie Homed bij haar dhz-ketens Hubo en Multimate.
lees verder
 
Kvadrat neemt Verosol over
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden