Woontotaal ook bij Just Curtains

Woensdag 28 november 2018

Gordijnatelier Just Curtains (JC Gordijnen Collectie & Confectie) en JB Art Decostoffen (JCJB) hebben zich aangesloten bij het Woontotaal platform.
Woontotaal ook bij Just Curtains
Woontotaal ook bij Just Curtains

JC Gordijnen collectie & confectie uit Kampen is een professioneel gordijnatelier aangestuurd door de familie Last uit Genemuiden. In 2013 zijn zij gestart met een eigen stoffencollectie en hebben gordijnstoffen JB Art-Decostoffen overgenomen. Sinds die tijd zijn zij dus aanbieder van een totaalconcept.

Met Woontotaal kunnen hun klanten nu simpel, snel en foutloos hun confectie- & stoforders insturen en volgen. Vanaf vandaag kunnen ze via https://woontotaal.jcconfectie.nl gebruik maken van alle functionaliteiten.

Lennert Advocaat van Woontotaal Software: 'Onze software helpt de winkelier bij het invoeren van de confectie & stof order. Door waarschuwingen wordt er voorkomen dat orders geplaatst worden die in de praktijk niet uitgevoerd kunnen worden. Woontotaal houdt rekening met alle benodigdheden en arbeids- & maakkosten en rekent dit automatisch in de order mee. Dit scheelt veel tijd en vermindert de kans op fouten sterk.'

 Links

www.jcjb.nl
www.sieval.com
www.woontotaal.nl
woontotaal.jcconfectie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, confectie, gordijnenatelier, gordijnatelier, textiel, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, groothandel, grossier, stoffenleverancier, woontotaal, sieval, #ateliertotaal, #woontotaal, #jcjb, #justcurtains, #jcgordijnen

Gerelateerd nieuws
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variŽren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday ťn de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
 
Drievoudig collectienieuws van Artex
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden