Bony Design failliet

Woensdag 28 november 2018

Vorige week is Bony Design uit Westereen failliet verklaard door de rechtbank Noord-Nederland in Leeuwarden.
Bony Design failliet

Bony Design, dat ook handelde onder de Kapstokoutlet.nl, Frisian Furniture Group, Meubelen af fabriek en Purseboy, was vooral bekend door zijn verlichtingsassortiment en kapstokken. Ook had het bedrijf (klein)meubelen, spiegels en accessoires van hout gecombineerd met glas en vaak stoere materialen als roestvrijstaal en steigerhout.

De curator is de heer W.H.M. Cnossen van Dommerholt Advocaten in Heerenveen. Er is blijkbaar weinig hoop op een doorstart, zelfs de website van Bony Design (www.bonydesign.nl) is niet meer actief. Het meubelmerk werkte vooral met werknemers op oproepbasis en had naast de bestuurder geen vast personeel in loondienst. Daardoor hoeft er ook niemand te worden ontslagen.

De eigenaar heeft het faillissement volgens Waldnet zelf aangevraagd. De bank zou eerder dit jaar het krediet hebben opgezegd en was de schuldenlast zo'n € 200.000. De omzet liep al een aantal jaren terug, met name door de concurrentie uit het verre oosten.

 Links

www.bonydesign.nl
www.dommerholt.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, verlichting, licht, lamp, armatuur, overname, fusie, bedrijfsovername, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, koop, merger, acquisition, fusie, samen, samenwerking, #bonydesign #certusadvocaten

Gerelateerd nieuws
Lynn voor Verilin
Lynn Helsmoortel is de nieuwe verkoopmedewerkster van linnenspecialist Verilin uit Heule.
lees verder
 
Anti-snurk bed Auping
lees verder
 
Hondenboxspring Swiss Sense
lees verder
Bedrijvige Marketday XL in DWI
Maandag 3 juni is er in DWI weer een Marketday XL, dit betekent dat alle showrooms open zijn. Er is echter ook een Sample Sale op de afdeling Accessoires en BNS Crisp organiseert lezingen over Salone del Mobile en Maison et Objet.
lees verder
Matrassen voor minima door Matt Sleeps
Het online matrassenmerk Matt Sleeps, dat sinds 2016 actief is op de Nederlandse markt, heeft een nieuwe bestemming voor geretourneerde matrassen. 400 stuks worden via kringlooporganisatie RataPlan gratis uitgedeeld aan minima.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden