Wirwar van Vos voor Moooi

Vrijdag 18 december 2020

Studio Roderick Vos presenteert een nieuwe collectie digitaal ontworpen vloerkleden. De Ravel collectie is een samenwerking van Claire Vos met Moooi Carpets.
Wirwar van Vos voor Moooi
Wirwar van Vos voor Moooi Wirwar van Vos voor Moooi Wirwar van Vos voor Moooi

Gescheiden garens in meerdere tinten en kleuren worden gesorteerd en opnieuw gerangschikt in de Ravel-collectie van digitaal ontworpen tapijten voor Moooi Carpets. De Ravel-collectie is volgens Studio Roderick Vos het resultaat van onderzoek waar geprinte illusie en de realistische textuur van textiel bij elkaar komen. De kleurvermenging en verlopen geven deze eigentijdse collectie de typische Claire Vos-signatuur.

 

Het bedrukte tapijt Un-Roll oogt alsof een los geweven textieldoek wordt afgerold en gesneden. Filamenten zijn opgerold en de gekleurde lijnen zijn zorgvuldig gerangschikt in een organisch gevormd tapijt. Het tapijt is asymmetrisch en beschikbaar in 200 X 267 cm en 300 X 400 cm. Het kleurenschema van de collectie is genoemd naar de vier seizoenen, Un-Roll is beschikbaar in Autumn (foto 1) en Winter (foto 2). 

 

Re-Mingle toont gerafelde en gevouwen garens die samenkomen in de vorm van een textieleiland. Het eilandvormige karpet is 200 X 267 cm of 300 X 400 cm. Net als Un-Roll is het tapijt verkrijgbaar in laagpolig polyamide, zacht garen polyamide of wol. Re-Mingle is er in de uitvoeringen Spring (foto 3) en Summer (foto 4).Links

www.moooicarpets.com
www.roderickvos.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, design, vloer, tapijt, karpet, polyamide, wol, #moooi, #studioroderickvos, #clairevos

Gerelateerd nieuws
Bacterieremmende droogloopmat
Vebe Floorcoverings lanceert een schoonloop collectie met een bacterie remmende werking genaamd de MicroGuard PROŽ, bestaande uit vijf kwaliteiten.
lees verder
Nieuw geluid bij Mflor
Nieuw jaar, nieuwe kansen. Zo kondigt John Loderus aan dat hij als binnendienst medewerker deel wordt van de Mflor familie. Loderus is hier deze week gestart.
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
2021-2022 trends BNS Crisp in ETC
In december werd de trendlezing 'Nothing New, Everything New' gegeven in het ETC Design Center Europe. Stylistenvereniging BNS Crisp organiseerde deze presentatie over de Heimtextil trends voor 2021/2022 van trendwatcher Anne Marie Commandeur.
lees verder
Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden