Berryalloc via Osse grossier

Maandag 21 december 2020

Vanaf de start van 2021 gaat Your Floor strategisch samenwerken met vloerenproducent Berryalloc.
Berryalloc via Osse grossier

Op 1 januari 2021 start de samenwerking tussen vloerenproducent Berryalloc en groothandel Your Floor uit Oss. Het nieuwe pand van Your Floor in Wijk bij Duurstede kreeg een hoek waarin alle vloeren van Berryalloc (laminaat, vinyl, parket en high pressure floors) worden gepresenteerd.


'Berryalloc heeft goede connecties met woninginrichters en Your Floor met parketspecialzaken,' vertelt Yvonne Brok, regional sales manager Nederland van Berryalloc. Ze stelt dat de samenwerking met Your Floor van Gerald Zwiers en Berry Klomp een strategische zet is om verder te groeien op de Nederlandse vloerenmarkt.


Vooral de high pressure floors (foto Grand Avenue Broadway; website Berryalloc) vormen een speerpunt vormen in de samenwerking, hoewel ook de andere vloeroplossingen van Berryalloc worden aangeboden bij de groothandel, die actief is in Nederland. Het kantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Oss en het bedrijf heeft een dependance in Wijk bij Duurstede.Links

www.berryalloc.com
www.yourfloor.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, winkel, residentieel, hospitality, your floor, yourfloor, berry alloc, debetuwevloeren, betuwe vloeren, oss, laminaat, houten vloeren, ondervloeren, vloerbedekking, vloer, pvc, lvt, vinyl, personalia, #yourfloor, #berryalloc

Gerelateerd nieuws
Nieuw geluid bij Mflor
Nieuw jaar, nieuwe kansen. Zo kondigt John Loderus aan dat hij als binnendienst medewerker deel wordt van de Mflor familie. Loderus is hier deze week gestart.
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
2021-2022 trends BNS Crisp in ETC
In december werd de trendlezing 'Nothing New, Everything New' gegeven in het ETC Design Center Europe. Stylistenvereniging BNS Crisp organiseerde deze presentatie over de Heimtextil trends voor 2021/2022 van trendwatcher Anne Marie Commandeur.
lees verder
Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder
Anton Sanders plotseling overleden
Inretail meldt triest nieuws: voorzitter Anton Sanders is plotseling overleden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden