Winnend behangdesign

Maandag 23 augustus 2021

In samenwerking met Graham & Brown organiseerde Karwei in juni een winactie, waarbij creatievelingen hun eigen behang design konden ontwerpen. De winnaar ligt vanaf vandaag in de winkels.
Winnend behangdesign

De ontwerpen werden beoordeeld door een vakkundige jury bestaande uit influencers Elisah Jacobs (@interiorjunkie), Desiree de Vreede (@budgethome), interieurplatform Roomed en een professioneel juryteam van Karwei en Graham & Brown. Imke Teunissen won met een trendy palmprint in oosterse sferen.

 

De jury zei het volgende over het ontwerp van Imke Teunissen: ‘Prachtig kleurgebruik met watercoloured effect. Er zit een sierlijke flow in het design waardoor het iets luchtigs en oosters heeft.’ Ook de winnares reageerde enthousiast: ‘Ik ben super blij met het leuke nieuws! Ik ga mijn eigen behang ophangen in onze woonkamer.’

 

Karwei zag de populariteit van de categorie behang het afgelopen jaar enorm toenemen. De omzet van behang zit al jaren in de lift en steeg het afgelopen jaar met bijna 50%. Een van de grootste trends op het gebied van behang is de botanische uitstraling, die allang niet meer afhangt van de hoeveelheid planten in het interieur. Steeds vaker kiest de klant een botanisch behang. Contrast is daarbij belangrijk: ga voor een groot gebaar op die ene muur en houd de rest van de muren effen om de rust te bewaren. Zo maak je een natuurlijk statement zonder groene vingers.

 

De palmbladen in trendy aardse tinten zorgen voor een oosterse sfeer. Het watercoloured effect creëert een luchtig geheel. Dit trendy jungle behang (foto; dessin 107345) is gedrukt op een vlies ondergrond.Links

www.karwei.nl
www.grahambrown.com

Tags

nieuws, interieur, wedstrijd, behang, winnaar, jury, botanisch, trend, kleurrijk, interieurinspiratie, webshop, aards, watercoloured, fotobehang, #karwei, #grahambrown, #elishahjacobs, #interiorjunkie, #desireedevreede, #budgethome, #imketeunissen

Gerelateerd nieuws
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Incoda succesvol verlopen
De Incoda in Gorinchem was een zeer geanimeerde beurs met een prima uitstraling. Dat maakt het tot een succes, al is het aantal bezoekers een stukje lager geweest dan de beurs voor de pandemie.
lees verder
Inspiratie op Incoda
De stemming tijdens de Interieur Collectie Dagen (Incoda) was op de tweede beursdag, maandag 13 september, opgetogen. De bezoekers en exposanten waren duidelijk blij dat het weer mogelijk was om elkaar in het echt te ontmoeten.
lees verder
 
Interieurcollectiedagen starten zondag
lees verder
Vintage vibe met behang
Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Oasis. Een collectie met levendige dessins en eigentijdse kleuren die een vintage vibe geven aan de zo geliefde tropische trend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden