Winnaars NK Parketleggen 2022

Woensdag 14 september 2022

Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda op 13 september zijn de nieuwe kampioenen van het NK Parketleggen (NKP) bekend gemaakt.
Winnaars NK Parketleggen 2022
Winnaars NK Parketleggen 2022 Winnaars NK Parketleggen 2022 Winnaars NK Parketleggen 2022 Winnaars NK Parketleggen 2022 Winnaars NK Parketleggen 2022

De NK Parketleggen zijn vast onderdeel van de woningtextielbeurs Incoda van Easyfairs in Gorinchem. Walter Esch reikte de prijzen weer uit.

Bij de aspiranten (foto 2) waren de winnaars:
1e prijs: Rozemarijn van der Schilt (Ad van Mierlo bokaal)
2e prijs: Mark Jan Bikker
3e prijs: Timo Slob

Bij de senioren (foto 3) waren de winnaars:
1e prijs: Jasper Hogervorst (Jan van der Kroef wisselbokaal)
2e prijs: Jan Nieuwland
3e prijs: Jaap van Gelder

Jos Krijnen ontving de Walter Esch Bokaal voor zijn inzet voor de parketteurs en hun branche. Rozemarijn van der Schilde ontving ook nog de Rigo Bokaal (foto 4).

 

Ook de NKWP (Nederlans Kampioenschap Woning- en Projectstofferen) werden tijdens Incoda gehouden.Links

www.easyfairs.nl
www.easyfairs.be
www.interieurcollectiedagen.nl
www.interieur-vakman.nl
www.inretail.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, textiel, behang, vloer, parket, tapijt, pvc, lvt, karpet, accessoire, projectinrichting, project, easyfairs, evenementenhal, #incoda, #interieurcollectiedagen, #evenementenhal, #easyfairs, #parketpaviljoen, #NKparketleggen, #hmcollege, #bvp, #platformparketbranche, #ppb, #inretail, #nkp, #nkwp, #interieurvakman

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder
Najaarsnoviteiten Pode
Verfijning zit volgens Pode in de details. Dit is onder meer zichtbaar in subtiele afwerking van het bankenprogramma Tweak. Dit design van Roderick Vos is een van de nieuwe producten van het Nederlandse designmerk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden