Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over

Vrijdag 14 september 2018

Het Duitse familiebedrijf Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over van de Hüls groep en versterkt daarmee de positie als aanbieder in de slaapkamer- en slaapsystemensector.
Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over

De contracterende partijen zijn overeengekomen om te zwijgen over de aankoopprijs. De Hüls groep zal zich alleen nog concentreren op het hoofdmerk Hülsta, zo meldt Paul Jähn, ceo van Hüls AG & Co. KG, in Möbel Kultur.

Markus Wiemann stelt te investeren om de positie als complete aanbieder van slaapkamers en bedden te versterken. Het is de bedoeling dat de teams bij Loddenkemper en Femira (foto, website) blijven en zelfs worden versterkt.

Het aanbod van Wiemann omvat drie gebieden: slaapkamermeubilair, kasten en kastsystemen. Elke dag worden 400 tot 500 slaapkamers geproduceerd en wereldwijd geleverd. Op de locatie in Georgsmarienhütte heeft Wiemann ca. 360 medewerkers in dienst. Wiemann kocht ook Horst Otten GmbH in januari 2015 en zat dus al in het  boxspring-segment wat met Femira verder wordt uitgebreid.

 Links

www.femira.de
www.horst-otten.de
www.loddenkemper.de
www.wiemann-online.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, meubel, tafel, bureau, buro, draaistoel, stoel, bank, werk, design, sanering, herstructurering, doorstart, overname, bed, ledikant, matras, boxsping, slaap, #femira, #horstotten, #loddenkemper, #wiemann, #huelsta, #hulsta

Gerelateerd nieuws
 
Kettler alsnog gered
lees verder
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder
Matti Schmidt aan roer Aeris
Sinds 1 november heeft Matti Schmidt de bedrijfsvoering overgenomen van Aeris GmbH, fabrikant van projectmeubelen voor een actieve houding.
lees verder
Frommholz ook failliet
Afgelopen dinsdag heeft distributiebedrijf Walter Frommholz GmbH & Co. KG een aanvraag voor een faillissementsprocedure aangevraagd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden