Whoppah wil 20 miljoen groeigeld

Donderdag 02 februari 2023

Whoppah blijft snel groeien en gaat op zoek naar groeigeld om de ambitieuze doelstellingen te realiseren.
Whoppah wil 20 miljoen groeigeld

Whoppah, de marktplaats voor tweedehands design en kunst, wil eind dit jaar € 20 miljoen aan groeifinanciering ophalen. De gesprekken daarvoor worden na de zomer opgestart, zegt ceo en medeoprichter Thomas Bunnik tegen Retailtrends.

 

Bunnik heeft er vertrouwen in dat het lukt. Hij wijst erop dat Whoppah in oktober vorig jaar 'ondanks moeilijke marktomstandigheden' in dertig dagen tijd € 5,6 miljoen wist binnen te slepen. 'We appeleren aan een behoefte die er bij iedereen is om verduurzaming van de maatschappij verder te stimuleren. We spelen in op een trend die iedereen begrijpt en vullen een gat in de markt.'

 

Het in 2019 opgerichte Whoppah groeit volgens Bunnik snel. De omzet kwam vorig jaar op € 20 miljoen uit, een groei van 316% ten opzichte van het jaar ervoor. In oktober startte de voormalige retailrookie in Duitsland. In drie maanden tijd werd daar voor 500.000 euro verkocht, meldt Bunnik. 

 

Voor dit jaar mikt Whoppah op een omzet van een miljoen per week. Op Linked In gaf Thomas Bunnik medio vorig jaar aan de € 25 miljoen omzet te overschrijden.

 

In de tweede helft van het jaar verwacht Bunnik met de marktplaats de stap naar Italië en Frankrijk te zetten. 'De komende maanden ligt de focus op het accelereren van de groei in Vlaanderen, Nederland en Duitsland.' Ook komen er extra overslaglocaties voor de logistieke afhandeling.Links

www.whoppah.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, woonartikel, economie, groeigeld, acceleren, groei, logistiek, webwinkel, online, webshop, internet, winkel, retail, shop, ecommerce, marktplaats, outlet, tweedehands, design, meubel, #whoppah, #marktplaats

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
 
Growing Homes - Meubelbeurs 2024
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden