Whoppah wil 20 miljoen groeigeld

Donderdag 02 februari 2023

Whoppah blijft snel groeien en gaat op zoek naar groeigeld om de ambitieuze doelstellingen te realiseren.
Whoppah wil 20 miljoen groeigeld

Whoppah, de marktplaats voor tweedehands design en kunst, wil eind dit jaar € 20 miljoen aan groeifinanciering ophalen. De gesprekken daarvoor worden na de zomer opgestart, zegt ceo en medeoprichter Thomas Bunnik tegen Retailtrends.

 

Bunnik heeft er vertrouwen in dat het lukt. Hij wijst erop dat Whoppah in oktober vorig jaar 'ondanks moeilijke marktomstandigheden' in dertig dagen tijd € 5,6 miljoen wist binnen te slepen. 'We appeleren aan een behoefte die er bij iedereen is om verduurzaming van de maatschappij verder te stimuleren. We spelen in op een trend die iedereen begrijpt en vullen een gat in de markt.'

 

Het in 2019 opgerichte Whoppah groeit volgens Bunnik snel. De omzet kwam vorig jaar op € 20 miljoen uit, een groei van 316% ten opzichte van het jaar ervoor. In oktober startte de voormalige retailrookie in Duitsland. In drie maanden tijd werd daar voor 500.000 euro verkocht, meldt Bunnik. 

 

Voor dit jaar mikt Whoppah op een omzet van een miljoen per week. Op Linked In gaf Thomas Bunnik medio vorig jaar aan de € 25 miljoen omzet te overschrijden.

 

In de tweede helft van het jaar verwacht Bunnik met de marktplaats de stap naar Italië en Frankrijk te zetten. 'De komende maanden ligt de focus op het accelereren van de groei in Vlaanderen, Nederland en Duitsland.' Ook komen er extra overslaglocaties voor de logistieke afhandeling.Links

www.whoppah.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, woonartikel, economie, groeigeld, acceleren, groei, logistiek, webwinkel, online, webshop, internet, winkel, retail, shop, ecommerce, marktplaats, outlet, tweedehands, design, meubel, #whoppah, #marktplaats

Gerelateerd nieuws
 
Terugkoop Exterioo en Juntoo
lees verder
Nieuwe deelnemers Incoda 2023
Organisator Easyfairs van de interieurtextielvakbeurs Incoda in Gorinchem kondigt nieuwe merken aan voor de komende editie in september 2023.
lees verder
Nieuw DC Jysk
Jysk is begonnen met de belevering van winkels in Nederland en BelgiŽ vanuit het nieuwe distributiecentrum in Lelystad. In het tijdelijke onderkomen liggen de 500 bestverkopende producten van de Deense retailer opgeslagen.
lees verder
 
HMC Next
lees verder
FFDD exposanten voorgesteld
Nog iets meer dan een week en dan vinden de Flanders Furniture Design Days (FFDD) plaats. Van 27Ė31 maart 2023 openen twaalf Belgische meubelleveranciers in de regio West-Vlaanderen hun deuren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden