Voorjaarsvakdagen DWI 2023

Donderdag 02 februari 2023

Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
Voorjaarsvakdagen DWI 2023

Het aanbod op de afdeling Slapen van De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein is uitgebreid met verschillende nieuwe exposanten. Ook Cox Slaapcomfort is hier weer te vinden. Achter de schermen heeft het familiebedrijf gewerkt aan de nieuwe lattenbodemcollectie Varius. Deze bodems worden zelf vervaardigd in het Brabantse Prinsenbeek. Volgens Cox Slaapcomfort biedt de collectie veel voordelen voor de detaillist: een ruime keuze aan modellen, flexibiliteit en de eigen productie. Van Nederlandse bodem dus. Varius 1000 en 2000 hebben 28 latten, Varius 4000 heeft 42 latten. WL28 beschikt over 28 latten en is in hoogte verstelbaar. Naast deze serie is het mogelijk om een eigen collectie samen te stellen met bijpassende labels/stickers, ook maatwerk is geen probleem.

 

Ook de afdeling Woonaccessoires is het Deense Bloomingville nu permanent te vinden en tijdens de Vakdagen presenteert ook Clochard Fabrics hier hun collectie. Het meubelaanbod is nog gevarieerder met de komst van Ramaro, en het Deense Casø Furniture. Op de begane grond is Tim Raamdecoratie voor het eerst te zien en is Brinker Carpets uitgebreid met hun nieuwste merken Pallio by Brinker & Floor Art by Brinker.

 

 

Zo 5 feb       10.00 - 17.00 u   Woon&Interieurevent, consumenten welkom

Ma 6 feb       10.00 - 18.00 u  + Feestavond voor genodigden

Di 7  feb       10.00 - 18.00 u   Trendlezing van Anna Hutten (Inretail)

Woe 8 feb     10.00 - 17.00 uLinks

www.coxslaapcomfort.nl
www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen, #coxslaapcomfort

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe directeur Adova
lees verder
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
 
3D geprinte hanglamp Signify
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden