Spectrum onder beheer Rsga Design

Vrijdag 03 februari 2023

Rsga Design, het bedrijf achter Spectrum en de bekende interieurmerken Gelderland, Rietveld Originals en verlichtingsmerk Atelier Artiforte, heeft afgelopen maand 100% van de aandelen in voornoemde merken verworven.
Spectrum onder beheer Rsga Design

Alle operationele activiteiten zijn ondergebracht in Rsga Production & Services B.V. (voorheen Dutch Gelderland Group B.V.) dit is ook de nieuwe naam van de onderneming. Vanuit Culemborg verzorgt het bedrijf de productie en alle ondersteunende activiteiten. Remco van der Voort (bekend van Occony) en Cindy Verhoeven (eerder werkzaam voor zowel Spectrum als Artiforte) zijn toegetreden als partners in Rsga Design.

 

Rsga Design ontwikkelt en beheert interieur- en designmerken met een bijzondere oorsprong. De merken Rietveld Originals, Spectrum, Gelderland en Atelier Artiforte produceren tijdloos en duurzaam design van meer dan 35 Nederlandse ontwerpers. De fabriek in Culemborg staat voor verantwoordelijke lokale productie, zorg voor de nabije omgeving en het milieu.

 

Deze ontwikkeling betekent ook dat de samenstelling van het managementteam verandert. Deze bestaat nu uit vier directieleden: Titus Darley, founder & ceo, Remco van der Voort, sales, Azad Haqiqi, operations en Cindy Verhoeven, staff & services.Links

rsgadesign.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelretail, meubelsector, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, stoel, fauteuil, tafel, bank, #rsgadesign, #spectrum, #rietveldoriginals, # artiforte, #gelderlandgroep, #gelderlandgroup, #dutchgelderlandgroup

Gerelateerd nieuws
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
Gezelliger eetkamer?
[Sponsored artikel] - De eetkamer is de plek waar we samenkomen met familie en vrienden om te eten en te genieten van elkaars gezelschap. Hoe maak je je eetkamer gezelliger?
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
 
Modulaire rekken van Gejst
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden