Spectrum onder beheer Rsga Design

Vrijdag 03 februari 2023

Rsga Design, het bedrijf achter Spectrum en de bekende interieurmerken Gelderland, Rietveld Originals en verlichtingsmerk Atelier Artiforte, heeft afgelopen maand 100% van de aandelen in voornoemde merken verworven.
Spectrum onder beheer Rsga Design

Alle operationele activiteiten zijn ondergebracht in Rsga Production & Services B.V. (voorheen Dutch Gelderland Group B.V.) dit is ook de nieuwe naam van de onderneming. Vanuit Culemborg verzorgt het bedrijf de productie en alle ondersteunende activiteiten. Remco van der Voort (bekend van Occony) en Cindy Verhoeven (eerder werkzaam voor zowel Spectrum als Artiforte) zijn toegetreden als partners in Rsga Design.

 

Rsga Design ontwikkelt en beheert interieur- en designmerken met een bijzondere oorsprong. De merken Rietveld Originals, Spectrum, Gelderland en Atelier Artiforte produceren tijdloos en duurzaam design van meer dan 35 Nederlandse ontwerpers. De fabriek in Culemborg staat voor verantwoordelijke lokale productie, zorg voor de nabije omgeving en het milieu.

 

Deze ontwikkeling betekent ook dat de samenstelling van het managementteam verandert. Deze bestaat nu uit vier directieleden: Titus Darley, founder & ceo, Remco van der Voort, sales, Azad Haqiqi, operations en Cindy Verhoeven, staff & services.Links

rsgadesign.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelretail, meubelsector, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, stoel, fauteuil, tafel, bank, #rsgadesign, #spectrum, #rietveldoriginals, # artiforte, #gelderlandgroep, #gelderlandgroup, #dutchgelderlandgroup

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Hergebruik van designiconen
Fritz Hansen lanceert Renew: een nieuw circulair model voor iconische modellen.
lees verder
 
K+R Interior Concepts failliet
lees verder
Nieuwe Gelderland catalogus
Meubelfabrikant presenteert met trots zijn nieuwe catalogus. Deze catalogus biedt niet alleen een compleet overzicht van onze uitgebreide collectie, maar ook hierin staan ook de nieuwste modellen van het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden