Vrouwen in parket

Woensdag 01 juli 2015

De eerste editie van het netwerkevent 'Vrouwen in het Parket', vorige week maandag in Wijk bij Duurstede, is bezocht door zo'n twintig vrouwen en naar tevredenheid verlopen.
Vrouwen in parket
Vrouwen in parket Vrouwen in parket


Het netwerkevent exclusief voor vrouwen was een wens van de kersverse directeur Lisa Augustin-Klaassen van de Plinten & Profielen Centrale PPC. Lisa vormt sinds vandaag samen met broer Peter de directie van groothandel, die in 1999 werd opgericht door vader Drees Klaassen. Sprekers op het event waren interieurarchitect en tv-presentator Michiel de Zeeuw en zakenvrouw Jacqueline Zuidweg.

Vrouwen hebben bij de aankoop vaak de beslissende stem, desondanks zijn erin de vloerenbranche weinig vrouwelijke ondernemers, zo stelt Lisa. Daarom vindt ze het belangrijk dat deze kleine groep vrouwen die er wel werkzaam zijn elkaar kent en helpt. Om dit te realiseren heeft ze dit initiatief genomen.

Michiel de Zeeuw legde de gasten in het ochtenddeel alles uit over Pinterest. Hij ging ook uitgebreid in op actuele trends. Na de lunch sprak Zakenvrouw van het Jaar 2012 Jacqueline Zuidweg over hoe je als ondernemer omgaat met groei of krimp in deze snel veranderende wereld.

“Echt een heel inspirerende dag!", reageert Sandra de Jong van Rosa Parket uit Woudenberg na afloop. Noortje Nes van Karl’s Vloeren & Interieur by Noortje in Oostwoud: “Heel leuk en gezellig met handige tips en ideeën!”
“Heel leuk om met een groep vrouwen te praten over hoe wij onze dingen het beste kunnen doen in deze mannenbranche”, stelt Jeannette Lippold van Lippold in Klazienaveen.

Vrouwen in het Parket is meer dan een eenmalige evenement en nodigt ook andere vrouwen uit het vak uit zich aan te sluiten via lisa@plintenenprofielencentrale.nl

 Links

www.plintenenprofielencentrale.nl
www.rosaparket.nl
www.karlsvloereneninterieur.nl
www.henklippold.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, parket, hout, stoffering, egalisatie, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, plinten, profielen, parketvrouwen

Gerelateerd nieuws
Go to the Max-actie van Headlam
Gisteren is het nieuwe seizoen van de Fia Formula One World Championship van start gegaan in Australië. Headlam is gelijktijdig begonnen met de F1 Actie: Go to the Max with Victory Vinyl.
lees verder
 
Meer kleuren Betondesign
lees verder
Aankopen verhogen omzet Headlam
De Headlam groep heeft in 2018 haar omzet weten te verhogen. Dit was echter wel te danken aan de acquisities die het bedrijf heeft gedaan.
lees verder
Etagon in ETC Design Center
Staan zondag 10 en maandag 11 maart in het teken van onder meer Spotlight in Nieuwegein, ook in Culemborg zijn de deuren van het ETC Design Center Europe maandag weer open; zo ook die van Etagon.
lees verder
Ter Beke weg bij optimistisch Uzin
Na bijna een kwart eeuw is directeur Frank ter Beke begin deze maand officieel vertrokken bij Uzin Utz. Het bedrijf haalde in 2018 meer omzet, doch minder winst, maar is optimistisch voor 2019.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden