Vooruitblik naar Showup

Maandag 11 juli 2022

Met meer dan 300 deelnemers blijft Showup volgens de organsiatie niet te missen voor inkopers en retailers. Op 4 en 5 september zijn op de beurs innovatieve producten, nieuwe labels, jonge ontwerpers, en bekende merken uit binnen- en buitenland te zien.
Vooruitblik naar Showup
Vooruitblik naar Showup Vooruitblik naar Showup

De komende editie van Showup zal plaatsvinden in de Brabanthallen in Den Bosch. Dat is even wennen na zoveel jaar in de glazen hal in Vijfhuizen, maar de laatste edities was het volgens de organisatie gewoon te warm in de hal en voldeden de koelingsmaatregelen niet. De Brabanthallen bieden meer grip op de temperatuur in de hal en zorgen voor een aangename beurservaring. De voorjaarseditie zal wel weer plaatsvinden in de Expo Haarlemmermeer.

 

Een compacte lamp met uitstraling, dat is Mina Glossy (foto 1) van Lexon Design. De lamp heeft een warme en koude setting is is dimbaar. Prefix Design verzorgt de verdeling in de Benelux.

 

De bijzondere ‘dip dyed’ kaarsen van Mo Man Tai (foto 2) zijn functioneel en decoratief. Ze zijn beschikbaar in verschillende patronen en kleuren.

 

De Baba tafel lampen (foto 3) van Nkukulife hebben een organische vorm, ze zijn gemaakt van gerecycled glas basis en geven een amberkleurig licht. B2B sales worden verzorgd door Prospectt.Links

www.showup.nl
www.lexon-design.com
www.prefix-design.com
www.momantaidesign.com
www.prospectt.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, behang, accessoire, home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids, food, servies, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, decoratiebeurs, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, den bosch, #brabanthallen, #showup22

Gerelateerd nieuws
Festival bij Incoda
Op het vakevenement Incoda is er - naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering - nog meer te doen.
lees verder
Jubileum uitgave Interiors Now!
Ook Interiors Now! van Taschen is verkrijgbaar in een speciale jubileumuitgave. Het boek is een rondleiding door de hedendaagse woningen over de hele wereld met een enorme diversiteit, of het nu een rustiek landhuis, een loft in New York-stijl of een bohemien-bungalow is.
lees verder
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
Light + motion van Prado
Met Light + motion brengt het designtechnologiemerk Prado de eerste inbouwspot met onzichtbare bewegingssensor op de markt. Het Belgische bedrijf, opgericht door Thibault Renson, levert daarmee naar eigen zeggen een primeur in de internationale designwereld.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden