Nieuwkomers en blijvers DWI

Maandag 11 juli 2022

We gaan warme dagen tegemoet. Ook voor de standhouders van DWI (De Woonindustrie) tijd voor ontspanning. Voor we het weten staan de Najaarsvakdagen echter al weer voor de deur.
Nieuwkomers en blijvers DWI
Nieuwkomers en blijvers DWI Nieuwkomers en blijvers DWI

Op 11-13 & 19-20 september 2022 kunnen bezoekers in DWI weer nieuwe merken en samenwerkingen verwachten. Aya of Sweden (foto 1 Aya 02) heeft voor de Woonindustrie gekozen en is nieuwe exposant op de afdeling slapen.

Net als in het voorjaar is Himolla er ook weer bij tijdens de Vakdagen in september.

 

Op de tweede verdieping is de afdeling accessoires sinds afgelopen mei uitgebreid met meer dan twintig merken van Prospectt zoals onder andere Nkuku, Swedish Tonic, Byon en Neolea (foto 3, Byon).

Ook de merken Uyuni Lighting, Mr. Wattson, Eledea en Ekta Handvaerk van Piffany Copenhagen hebben hier hun intrek genomen (Mr. Wattson foto 2).

 

Dôme Deco en Ter Halle hebben opnieuw het vertrouwen in DWI uitgesproken en de samenwerking verlengd; Dat gelt ook voor partners Nia Academie en BNS Crisp.

 

Van maandag 11 juli t/m vrijdag 2 september is de Woonindustrie tussen 8.30 en 17.00 uur uitsluitend op afspraak met een of meerdere exposanten te bezoeken. Maandag 5 september worden de reguliere Marketdays hervat.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.ayaofsweden.com
www.bnscrisp.nl
www.nia-academie.nl
www.piffany.eu
www.gusta.nl
www.leeff.com
www.neolea.com
www.originalhome.nl
www.oxious.com
www.prospectt.nl
www.stapelgoed.com
www.vissevasse.com
www.byondesign.se

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #bnscrisp, #niaacademie, #piffany, #gusta, #leeff, #neolea, #originalhome, #oxious, #prospectt, #stapelgoed, #vissevasse, #byondesign

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden