Voorjaarsvakdagen bijna van start

Zaterdag 10 april 2021

De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
Voorjaarsvakdagen bijna van start
Voorjaarsvakdagen bijna van start Voorjaarsvakdagen bijna van start Voorjaarsvakdagen bijna van start Voorjaarsvakdagen bijna van start

Sinds afgelopen september beurs is er voor Skalma en DatZit (niet te verwarren met DatZitt) via Dijo veel veranderd. Ze zijn onder meer na 28 jaar verhuisd naar een nieuw plek. Deze nieuwe stand (A046, foto 1) is compleet anders dan de vorige. Naast dat het een stuk moderner is, zijn de beide collecties van Skalma en DatZit hier in elkaar verweven. Zo wordt Deens design gecombineerd met eigentijdse relaxfauteuils van Hollandse bodem.

 

Jeroen van der Borg, sales en marketing manager Nederland bij Confortluxe nodigt interieurprofessionals van harte uit om een kopje koffie te komen doen in DWI (C213). Nieuw van het het Belgische bedrijf is onder meer de zitpoef collectie Espresso (foto 2).

 

Left Label Collections is natuurlijk ook opnieuw aanwezig met zijn merken. De kastencollectie van Coesel (B080, nieuw op de eerste verdieping op de Design afdeling) is aangevuld met een nieuwe groene kleur (foto 3). En model Dirk (foto 3), is een nieuwe design bank van het merk Jamé van Jamé Janssen (2A 006 in het Atrium).

 

Ton sur Ton is het nieuwe kunststof concept van Meubelfabriek De Valk (B026 & B028) en onderdeel van de Homeware collectie. De gedachte achter de Homeware collectie is geïnspireerd op ‘natural living’. De stoelen binnen het Ton sur Ton concept (foto 4) zijn uitgevoerd in 4 modische kleuren: roze, cementgrijs, taupe en okerbruin. Naast de kleuren zijn ook de materialen op elkaar afgestemd. De kunststof textuur combineert moeiteloos met de matte stalen frames.Links

www.coesel.nl
www.confortluxe.com
www.datzit.info
www.datzitt.nl
www.devalkbv.com
www.dewoonindustrie.nl
www.jame.nl
www.leftlabel.nl
www.skalma.dk
www.skalma.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, voorjaarsvakdagen, vakdagen, #interieurprofessionaldag, #woonindustrie, #dwi, #coesel, #confortluxe, #datzit, #datzitt, #devalkbv, #dewoonindustrie, #jame, #leftlabel, #skalma, #skalma

Gerelateerd nieuws
Cyberveiligheid moet omhoog
Inretail inventariseerde onder aangesloten winkels de status van de cyberveiligheid en roept op om hierin te investeren.
lees verder
Unieke interieurstukken verzameld
Interieurontwerpbureau Equilibre Interiors stelt sinds kort haar entrepot in Amsterdam Noord onder de noemer Equilibre Heritage open voor liefhebbers van vintage meubels en objecten.
lees verder
 
DWI verplaatst MDXL Project & Interieur
lees verder
Circulariteit centraal bij BVP
Onlangs organiseerde de BVP (Branchevereniging Projectinrichting) eindelijk weer een bijeenkomst voor de leden, waarin Odette Ex een presentatie gaf over het thema circulariteit.
lees verder
Vacatures bij Kobe
[sponsored artikel] - De internationaal opererende Interieurstoffengroothandel Kobefab, bekend van wandbekledinglabels Kobe, Essente en Koroseal, heeft twee vacatures openstaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden