Voorjaarsnoviteiten Montis

Maandag 30 januari 2023

Een nieuw jaar vraagt volgens Montis om nieuwe ontwerpen. De meubelfabrikant breidt zijn collectie uit met de loungechair Fabian en vijf nieuwe opties voor de Axel XL bank.
Voorjaarsnoviteiten Montis
Voorjaarsnoviteiten Montis Voorjaarsnoviteiten Montis

Vertrouwend op de technische en ambachtelijke kennis bij Montis, stond comfort bovenaan de wensenlijst van Oliver Schick bij het ontwerp van Fabian. De loungechair bestaat uit drie delen: een schelpvormige zitschaal, een zit- en rugkussen en een voet. Met het oog op duurzaamheid en hergebruik is de voet gemaakt van gerecycled kunststof. Een handige rits zorgt dat het zit- en rugkussen makkelijk opgeklopt of vervangen kunnen worden. Een ruime keuze aan leer- of stofvarianten en een extra draaifunctie of returnmechanisme maken Fabian zowel geschikt voor thuis als in projecten. Een passende hocker, met handige opslagruimte onder de top, is leverbaar als aanvulling.

 

De variatiemogelijkheden van de Axel XL zijn groot. Door de modulaire elementen slim te combineren is de designklassieker aan elke smaakvoorkeur en leefsituatie aan te passen. Er zijn nu vijf nieuwe opties:

- De Axel XL dormeuse is geschikt als eindelement, maar ook om verder te bouwen en een doorkijk met ruimtelijk effect te creëren. Verkrijgbaar met tafelblad of in poef-uitvoering.

- De zwevende Axel XL rugtafels (foto 3) zijn afgestemd op de strakke, eenvoudige lijnen van de bank.

- De bestaande Axel XL tafelbladen kregen een make-over met innovatieve opties als een draadloze oplader, stopcontact en verlichting. Er zijn ook drie nieuwe maten beschikbaar.

- Axel XL vijfhoekige elementen creëeren een diepe loungehoek. De twee rugkussens in de diepe hoek bestaan uit één kussen, waardoor ze perfect aansluiten en niet schuiven. De nieuwe hoekelementen zijn volgens Montis het ei van Columbus. Ze maken het mogelijk om XL en XL-s banken op allerlei manieren te combineren. Met de XL-s hoek sluit een XL-s nu ook aan op een ander XL-s element.Links

www.montis.nl

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, projectinrichting, project, kantoor, stoel, fauteuil, bank, tafel, salontafel, lounge, ontwerp, #montis

Gerelateerd nieuws
 
Terugkoop Exterioo en Juntoo
lees verder
Nieuw DC Jysk
Jysk is begonnen met de belevering van winkels in Nederland en BelgiŽ vanuit het nieuwe distributiecentrum in Lelystad. In het tijdelijke onderkomen liggen de 500 bestverkopende producten van de Deense retailer opgeslagen.
lees verder
 
HMC Next
lees verder
FFDD exposanten voorgesteld
Nog iets meer dan een week en dan vinden de Flanders Furniture Design Days (FFDD) plaats. Van 27Ė31 maart 2023 openen twaalf Belgische meubelleveranciers in de regio West-Vlaanderen hun deuren.
lees verder
Financiering via kickstarter
Nieuwe vormen van marktintroductie en financiering ontwikkelen zich snel. Een mooi voorbeeld is de ontwikkeling en introductie van een kindermeubel door Clover Living.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden