Voelbaar behang

Maandag 07 augustus 2023

Kenmerkend voor de behangen van BN Walls is de voelbare structuur, aangebracht met een speciale prentwals. Deze komt goed tot zijn recht in de nieuwe collectie Structure.
Voelbaar behang
Voelbaar behang Voelbaar behang Voelbaar behang

In de nieuwe collectie Structure komt het resultaat van de prentwals-techniek zeer goed tot zijn recht. Van rimpelingen in het zand tot patronen die veranderen wanneer het licht erop valt. Je blijft er volgens het bedrijf uit Huizen naar kijken en ontdekt iedere keer iets nieuws in de designs. Bijzonder is dat een deel van de patronen met de hand is gemaakt. Zo heeft het behang Chissel een reliëf van houten snippers die met vakkundige precisie in een geometrisch patroon zijn gelegd. De nieuwe serie behang bestaat uit negen verschillende dessins, uitgevoerd in meerdere kleuren.

 

In de Structure collectie van BN Walls komen aaibare structuren, verrassende details en inspiratie uit verschillende materialen - waaronder hout en linnen - terug. De combinatie van tactiliteit, dessins en kleuren maakt deze serie wandbekleding fascinerend. Het reliëf en de diepte in het behang nodigen uit om aangeraakt te worden. Het behang biedt een interieur een vleugje luxe en tijdloze elegantie.

 

Van de gelaagdheid van een blokkenpatroon tot het ambacht van houtsnijwerk; elk design uit de collectie is zorgvuldig uitgedacht. Ga voor intrigerende lijnen, organische vormen en speelse texturen. Of kies voor sereniteit met een eenvoudig, maar verfijnd ontwerp. Warme neutrale tinten, zoals zacht beige, warme grijstinten en rijke bruin- en karamelkleuren domineren het kleurenpalet van de collectie.

 Links

www.bnwalls.com

Tags

nieuws, structuur, interieur, behang, productie, techniek, gelaagdheid, voelbaar, tactiel, blokkenpatroon, houtsnijwerk, diepte, karakter, organisch, texturen, bruin, karamel, grijs, kleurenpalet, collectie, nieuw, details, inspiratie, #structure, #bnwalls

Gerelateerd nieuws
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder
 
R+T Award Aura Illuminated Shades
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
 
J & J Woninginrichting failliet
lees verder
Nieuwe binnencollectie Mermet
Op R+T introduceerde Mermet hun nieuwe binnencollectie. Deze binnencollectie bestaat uit zes lijnen: Essentials, High Performance, Evolution, Darkening, Decorative en Basics.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden