Vloerenwinkels van Hornbach

Woensdag 01 september 2021

Hornbach gaat dit jaar vloerenwinkels van zo'n 7.000m2 openen in Nederland, waarvan de eerste in Kerkrade komt.
Vloerenwinkels van Hornbach

Volgens Retailtrends komt doe het zelf winkelketen Hornbach met een nieuw winkelconcept: Hornbach Vloeren. Van de formule verschijnen dit najaar eigen vestigingen in Nederland.

 

De winkels krijgen een oppervlakte van zo'n 7.000 vierkante meter. Naar eigen zeggen vult het nieuwe concept het gat op tussen de bouwmarkt en de speciaalzaak. Je hebt de optie om de vloer zelf te leggen, maar ook kan Hornbach dat voor je doen.

 

"We zien de vraag naar vloeren toenemen en de markt is volop in beweging", aldus algemeen directeur Evert de Goede in Retailtrends: 'Mensen zijn geïnteresseerd in vernieuwende materialen en legmethodes en daarmee krijgen vloeren de aandacht die ze verdienen.'

 

De eerste vestiging van Hornbach Vloeren opent dit najaar in Kerkrade. 'In de komende tien jaar willen we vijf vestigingen verspreid over het land openen. Maar in feite heeft deze formule potentie in iedere grote stad.'Links

www.hornbach.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, leggen, speciaalzaak, doehetzelf, keten, Kerkrade, leggers, laminaat, pvc vloeren, tapijt, parket, #hornbach

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
Van Fessem naar Tete
Jurgen van Fessem is vandaag als accountmanager in dienst getreden bij Tété Total-Flooring. Whitney van Nuland heeft het bedrijf verlaten.
lees verder
Verkoop deel Balta
Balta verkoopt een deel van de activiteiten aan Victoria PLC uit Engeland. De transactie zal naar verwachting aan het begin van tweede kwartaal 2022 zijn afgerond.
lees verder
Nieuwe director voor Carpetright
Gideon Tienkamp is benoemd tot de nieuwe managing director van Carpetright Europe. Hij stapt over van Flying Tiger Benelux naar de vloerenspecialist, die ook raambekleding verkoopt.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden