Vloerenwinkels van Hornbach

Woensdag 01 september 2021

Hornbach gaat dit jaar vloerenwinkels van zo'n 7.000m2 openen in Nederland, waarvan de eerste in Kerkrade komt.
Vloerenwinkels van Hornbach

Volgens Retailtrends komt doe het zelf winkelketen Hornbach met een nieuw winkelconcept: Hornbach Vloeren. Van de formule verschijnen dit najaar eigen vestigingen in Nederland.

 

De winkels krijgen een oppervlakte van zo'n 7.000 vierkante meter. Naar eigen zeggen vult het nieuwe concept het gat op tussen de bouwmarkt en de speciaalzaak. Je hebt de optie om de vloer zelf te leggen, maar ook kan Hornbach dat voor je doen.

 

"We zien de vraag naar vloeren toenemen en de markt is volop in beweging", aldus algemeen directeur Evert de Goede in Retailtrends: 'Mensen zijn geïnteresseerd in vernieuwende materialen en legmethodes en daarmee krijgen vloeren de aandacht die ze verdienen.'

 

De eerste vestiging van Hornbach Vloeren opent dit najaar in Kerkrade. 'In de komende tien jaar willen we vijf vestigingen verspreid over het land openen. Maar in feite heeft deze formule potentie in iedere grote stad.'Links

www.hornbach.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, leggen, speciaalzaak, doehetzelf, keten, Kerkrade, leggers, laminaat, pvc vloeren, tapijt, parket, #hornbach

Gerelateerd nieuws
Innovatieve vloer in 3D geprint huis
In Beckum, in het Duitse Noordrijn-Westfalen, werd onlangs het eerste geprinte huis van Duitsland geopend. De vloer in dit innovatieve gebouw is afkomstig van de nabij gevestigde fabrikant Meisterwerke.
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Samenwerking interieurarchitecten
lees verder
De Rothschild koopt pand Meubitrend
Edmond de Rothschild Reim koopt groot complex in Oss. Het gaat om het pand van Meubitrend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden