Visualisatie Meistervloeren

Woensdag 22 mei 2024

Het kiezen van een vloer wordt heel eenvoudig met de Meister Interior Designer met unieke verlanglijstfunctie.
Visualisatie Meistervloeren
Visualisatie Meistervloeren Visualisatie Meistervloeren Visualisatie Meistervloeren

De Interior Designer van het vloermerk Meister van Meisterwerke is een waardevolle tool voor het visualiseren van een vloer in de eigen woning. Veel klanten zijn onzeker over hoe een vloer eruitziet in een bepaalde ruimte. Zal hier een donkere tint of juist een lichtere kleur beter staan? En hoe zit het met het formaat; lange planken of misschien liever tegels? En hoe harmonieert de vloer met mijn zitbank?

 

Met de Interior Designer er eenvoudig antwoord te krijgen op al deze vragen. Gewoon een foto van de woning uploaden, vloer selecteren, en klaar is Kees!

 

Gecodeerde verlanglijst om te versturen

De verlanglijsten zijn met een speciale functie uitgerust die bijzonder nuttig is en uniek in de markt. Hiermee kunnen online en offline adviezen perfect versmelten. De verlanglijst waarop favoriete vloeren verzameld kunnen worden, is van een unieke code voorzien. Deze code kan per e-mail worden verstuurd zodat de verlanglijst ook op een andere computer eenvoudig kan worden geopend. Eventueel kan de verlanglijst ook als pdf-bestand gedownload en afgedrukt worden. Die code kan op zijn beurt handmatig op www.meister.com worden ingevoerd of via een QR-code worden geopend.

 

Online advies in de vakhandel voortzetten

Vakdealers kunnen hun klanten hiermee advies geven over de vloeren die zij online al hebben bekeken. Dat kan ook omgekeerd. Klanten ontvangen na het adviesgesprek per e-mail een verlanglijst met daarop de besproken vloeren, zodat ze deze thuis eenvoudig kunnen openen. Vanuit de verlanglijst kunnen de geselecteerde vloeren ook weer met de Interior Designer digitaal in de eigen ruimte worden bekeken.Links

www.meister.com
www.meisterwerke.com
www.heditex.com

Tags

nieuws, interieur, vloeren, pvcvloeren, laminaatvloeren, houtenvloeren, visgraatvloeren, plankenvloeren, inspiratie, advies, interieuradvies, online, offline, advies computer, adviesgesprek, verlanglijst, uploaden, selectie, delen, digitaal, #meister, #meisterwerke, #interiordesigner, #heditex

Gerelateerd nieuws
Incoda is alweer in aantocht
Vanaf 22 september worden de Interieur Collectie Dagen (Incoda) weer in Gorinchem gehouden. Hierbij al een sneak preview.
lees verder
Haal de zomer in huis
Unilin biedt mensen de mogelijkheid om de zomer in huis te halen met Sunny Shades & Quickstep vloeren.
lees verder
Duurzame innovaties
Interface presenteert nieuwe collecties met 'crafted' textiel en natuurlijke vormen. Deze twee nieuwe collecties tapijt- en vinyltegels bieden inspiratie en duurzame innovaties.
lees verder
 
Samenwerking Meister en Parketmeester
lees verder
Uitblinkers Woonbranche
Auping heeft de beste positionering in de woonbranche, zo blijkt uit onderzoek van Multiscope onder consumenten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden