Vijftiende De Bommel winkel

Maandag 06 november 2023

De meubelmakers van De Bommel Meubelen timmeren niet alleen aan meubelen, maar ook aan de weg. Binnenkort opent een vijftiende winkel van het bedrijf.
Vijftiende De Bommel winkel

De Bommel Meubelen heeft een eigen logistieke dienst, drie meubelmakerijen, veertien winkels, een webshop, een distributiecentrum en krijgt er deze maand nog een winkel bij. Deze maand opent de nieuwste woonwinkel in Alkmaar, in het voormalige pand van Woononline.


De verbouwing is in volle gang en daarna biedt het bedrijf 4.000m2 aan wooninspiratie aan zijn klanten. De Bommel is nog op zoek naar nieuwe personeelsleden.Links

www.debommelmeubelen.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, zitmeubel, bed, woonartikel, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, woonwinkel, detailhandel, winkelformule, #debommelmeubelen

Gerelateerd nieuws
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
B-Living focust op online uitbreiding
Als fusiebedrijf gespecialiseerd in glas en textiel, heeft interieurgroothandel B-Living, door strategische overnames de consumentenmarkt betreden. De onderneming wil binnen enkele jaren de helft van haar omzet online genereren.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Showup voorjaar 2024
Om reeds in de agenda te noteren: de voorjaarseditie van de trendy decoratievakbeurs Showup vindt in 2024 plaats van 4 en 5 februari.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden