Vijftiende De Bommel winkel

Maandag 06 november 2023

De meubelmakers van De Bommel Meubelen timmeren niet alleen aan meubelen, maar ook aan de weg. Binnenkort opent een vijftiende winkel van het bedrijf.
Vijftiende De Bommel winkel

De Bommel Meubelen heeft een eigen logistieke dienst, drie meubelmakerijen, veertien winkels, een webshop, een distributiecentrum en krijgt er deze maand nog een winkel bij. Deze maand opent de nieuwste woonwinkel in Alkmaar, in het voormalige pand van Woononline.


De verbouwing is in volle gang en daarna biedt het bedrijf 4.000m2 aan wooninspiratie aan zijn klanten. De Bommel is nog op zoek naar nieuwe personeelsleden.Links

www.debommelmeubelen.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, zitmeubel, bed, woonartikel, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, woonwinkel, detailhandel, winkelformule, #debommelmeubelen

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Floriworld Trade & Event Center
Nes Vastgoed slaat de handen ineen met een (niet genoemde) partner uit de home deco business in de sierteeltsector om het voormalige Floriworld gebouw op het Royal Flora Holland-terrein in Aalsmeer compleet te transformeren.
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
 
Growing Homes - Meubelbeurs 2024
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden