Vernieuwde collectie Expona

Dinsdag 02 februari 2021

Met de vernieuwing van de collectie Expona commercial zet Objectflor vanaf 2021 versterkt in op digitale presentatie en multimedia tools. De collectie omvat populaire klassiekers en nieuwe decors die het authentieke ambacht laten herleven.
Vernieuwde collectie Expona
Vernieuwde collectie Expona

De Expona collectie bestaat inmiddels meer dan 10 jaar als collectie vloeren voor kantoor- en projectinrichting. Bij de vernieuwing in 2021 krijgt niet alleen de selectie van decors een update. Met de presentatie van de collectie slaat Objectflor een nieuwe koers in.

 

De grens tussen het collectieboek met originele stalen en de presentatie in interieurs verdwijnt. Bij iedere decorafbeelding staat een QR-code, waarmee men op de website van Objectflor komt en meer informatie, beeldmateriaal en alle technische specificaties krijgt aangeboden. Met de vernieuwde interieurontwerper kan het gekozen decor in slechts drie stappen in iedere interieurafbeelding worden gelegd: foto maken en vloer inzetten.

 

Deze vernieuwing is gericht op de dessins met authentieke structuren van de Expona collectie. Speciale structuren pakken de karakteristieken van de print zichtbaar en voelbaar op. De decors krijgen zo nog meer uitstraling en zorgen juist in projecten met intensief gebruik voor sfeer.

 

30 Designs zijn nieuw en exclusief ontwikkeld voor de collectie. Heel bijzonder zijn de houtdecors die het oude ambacht nog eens extra accentueren: zoals bijvoorbeeld Versailles tegels met diagonaal vlechtwerk of korte parket-planken voor sfeervolle visgraatpatronen. Daarnaast vormen de nieuwe terrazzodecors een echte blikvanger, tot aan heel fijn microterrazzo aan toe. De nieuwe collectie omvat in totaal 53 authentieke houtdecors, achttien moderne steendecors en negen effectdecors. De meest populaire klassieke en moderne designs waar een grote vraag naar is, blijven in het assortiment.Links

www.objectflor.com
www.objectflor.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, lvt, vinyl, stroken, strook, click, klik, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, hout, stoffering, ftalaatvrij, recyclebaar, herbruikbaar, #objectflor, #expona

Gerelateerd nieuws
 
Bijzonder kleed met landkaart
lees verder
 
Nieuwe vinylcollectie
lees verder
 
Cornelis bij Rinos
lees verder
Edel Group in Britse handen
Kunstgras en tapijtfabrikant Edel Group uit Genemuiden komt in handen van het Britse Victoria. Victoria is een beursgenoteerde fabrikant en distributeur van vloerproducten, waaronder tapijt en kunstgras.
lees verder
Sterke groei Mohawk
De twee West-Vlaamse bedrijven Unilin en IVC, die samen bijna een derde van de omzet van het Amerikaanse Mohawk vertegenwoordigen, bezorgen 's werelds grootste vloerenproducent een forse groei.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden