Pensioen voor Koeken

Maandag 01 februari 2021

Afgelopen vrijdag heeft algemeen directeur Renť Koeken van Peitsman afscheid genomen van de grossier uit Rotterdam.
Pensioen voor Koeken

Salesmanager Fransico Serrato van Koninklijke Peitsman bedankt René Koeken (foto; Linkedin) voor alle mooie jaren. Na 30 jaar gaat Koeken genieten van zijn pensioen. Mede door de visie en leiding van Koeken is Peitsman uitgegroeid tot de groothandel voor woning- en projectinrichting en parketteur met elf vestigingen in Nederland.

De grossier, in 1885 opgericht door de heer G.J. Peitsman, is in 1998 gefuseerd met branchegenoot T. Kout uit Haarlem, dat toen reeds filialen had in Lunteren, Amsterdam en Utrecht. Peitsman Fournituren had naast het hoofdkantoor in Rotterdam al filialen in Breda en 's-Gravenhage (door overname van Blitz in 1993), later verhuisd naar Leidschendam.

Onder meer onder leiding van Koeken werden vooral in de jaren nul in Leeuwarden en Almelo en Nederweert nieuwe filialen gevestigd door openingen of overnames zoals Boekholt in Groningen. Peitsman werd op zijn beurt in 2019 overgenomen door Unilin.Links

www.peitsman.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, deurmat, vloer, floor, flooring, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kleed, stroken, laminaat, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, grossier, groothandel, leverancier, pensioen, personalia. #peitsman, #renekoeken

Gerelateerd nieuws
 
Bijzonder kleed met landkaart
lees verder
NIeuwe aluminium jaloezieŽn
De nieuwe aluminium jaloezieŽn van Bece zijn stijlvol en door een ruime keuze aan breedtes, finishes, kleuren, ladderbanden en modellen zijn ze naar wens samen te stellen.
lees verder
 
Nieuwe vinylcollectie
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
 
Cornelis bij Rinos
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden