Verheugen op Showup

Maandag 20 december 2021

Gelukkig zijn er ook mooie dingen om naar uit te kijken, na het opheffen van de lockdown. Zo vindt op 6 en 7 februari de volgende editie van vakbeurs Showup plaats. Er kunnen nu al kaartjes besteld worden voor het evenement in de Expo Haarlemmermeer.
Verheugen op Showup

Showup, de inspirerende inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen, draait volgens de organisatie om creativiteit, zaken doen en inspiratie. De trendzone is altijd de place to be voor wie inspiratie wil opdoen. Jan Agelink van Buro Jantrendman is de partner van Showup als het gaat om de trends. Verwacht het onverwachte, zo hint de organisatie, want aan creativiteit geen gebrek.

 

Onder de noemer Listenup komt het lezingenprogramma van de beurs ook weer terug. Er zullen drie sessies per dag plaatsvinden in het totaal vernieuwde Listenup theater. Jan Agelink is een van de sprekers. De komende weken wordt bekend wie de andere lezingen zullen verzorgen en zal Interieurjournaal hierover berichten. Ook zullen berichten volgen over het nieuws van de exposanten, dit zijn er momenteel al 250 en er komen volgens Showup dagelijks nieuwe merken bij.Links

www.showup.nl
www.jantrendman.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #burojantrendman, #jantrendman, #showup, #showup22

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden