Verfijnd hout

Donderdag 04 mei 2023

Decospan lanceert Shinnoki. Een nieuwe collectie afgewerkte houten panelen met achttien dessins en van een hoge kwaliteit.
Verfijnd hout
Verfijnd hout Verfijnd hout Verfijnd hout

Met de vernieuwde Shinnoki collectie introduceert Decospan een collectie met een hoog kwaliteitsnivo. Robuuster dan ooit en met een ruime selectie aan dessins wordt de klassieke charme van hout gekoppeld aan het comfort van fineer.

 

Shinnoki is een eerbetoon aan hout en vakmanschap. Een combinatie van traditie, technologie en aandacht voor detail. De afgewerkte panelen worden vakkundig vervaardigd met behulp van innovatieve technieken, die een mooi en harmonieus eindresultaat garanderen. Ze brengen de schoonheid en warmte van massief hout tot leven.

 

Voor de nieuwe,matte afwerking worden geavanceerde afwerkingstechnieken gecombineerd met een diepere borsteling, waardoor de collectie zachter voelt dan andere producten. Het lakproces in zes lagen geeft het hout bescherming tegen kleine krasjes, en een verbeterde bescherming tegen vloeistoffen. Hierdoor zijn Shinnoki panelen een uitstekende optie voor horizontaal gebruik.

 

Met achttien dessins en een beschikbare collectie aan panelen, vellen en kattenbanden is het ideaal voor tal van toepassingen en geeft elke ruimte een unieke stijl.Links

www.decospan.com

Tags

nieuws, interieur, fineer, hout, fineerhout, panelen, stijlen, dessins, kleuren, kwaliteit, robuust, afwerkingtechniek, lakken, vellen, kattenbanden, bescherming, horizontaal, vakmanschap, eerbetoon, selectie, #decospan, #shinnoki

Gerelateerd nieuws
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als ht evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden