Verfijnd hout

Donderdag 04 mei 2023

Decospan lanceert Shinnoki. Een nieuwe collectie afgewerkte houten panelen met achttien dessins en van een hoge kwaliteit.
Verfijnd hout
Verfijnd hout Verfijnd hout Verfijnd hout

Met de vernieuwde Shinnoki collectie introduceert Decospan een collectie met een hoog kwaliteitsnivo. Robuuster dan ooit en met een ruime selectie aan dessins wordt de klassieke charme van hout gekoppeld aan het comfort van fineer.

 

Shinnoki is een eerbetoon aan hout en vakmanschap. Een combinatie van traditie, technologie en aandacht voor detail. De afgewerkte panelen worden vakkundig vervaardigd met behulp van innovatieve technieken, die een mooi en harmonieus eindresultaat garanderen. Ze brengen de schoonheid en warmte van massief hout tot leven.

 

Voor de nieuwe,matte afwerking worden geavanceerde afwerkingstechnieken gecombineerd met een diepere borsteling, waardoor de collectie zachter voelt dan andere producten. Het lakproces in zes lagen geeft het hout bescherming tegen kleine krasjes, en een verbeterde bescherming tegen vloeistoffen. Hierdoor zijn Shinnoki panelen een uitstekende optie voor horizontaal gebruik.

 

Met achttien dessins en een beschikbare collectie aan panelen, vellen en kattenbanden is het ideaal voor tal van toepassingen en geeft elke ruimte een unieke stijl.Links

www.decospan.com

Tags

nieuws, interieur, fineer, hout, fineerhout, panelen, stijlen, dessins, kleuren, kwaliteit, robuust, afwerkingtechniek, lakken, vellen, kattenbanden, bescherming, horizontaal, vakmanschap, eerbetoon, selectie, #decospan, #shinnoki

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Vernieuwde Powerview
Luxaflex vernieuwt het smarthome-systeem Powerview Automation voor nog slimmere gordijnen.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Studio Wae gaat nieuwe fase in
Studio Wae timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Een interview hierover met oprichter Tynke van den Heuvel in de nieuwe showroom in Bunnik.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden