Veilig wonen & werken

Donderdag 15 oktober 2020

Headlam gaat in november een campagne 'Veilig wonen & werken' starten. Het gaat hierbij om de brandveiligheid van stoffen.
Veilig wonen & werken

De gezellige maanden komen er aan, de kaarsjes en open haarden gaan weer branden. Dat is heel sfeervol, maar kan ook gevaarlijk zijn. Binnen 60 seconden kan een heel gordijn in vlammen staan. Om dat te voorkomen start Headlam in november met de campagne 'Veilig Wonen & Werken'.

Dan wordt de Lifestyle-interior Veilig wonen & werken collectie van Headlam geleverd bij hun gordijndealers en ook aan de consument gecommuniceerd door middel van posters en labels aan alle stalen en via social media. Hierop staat een QR code die verwijst naar een website met extra uitleg.
Alle stoffen in de Lifestyle-interior Veilig wonen & werken collectie zijn brandvertragend (IFR: inherent flame retardant) maar ook soepel vallend, trendy en betaalbaar, zo belooft Headlam. De collectie bestaat uit dertien items waaronder kamerhoge velvet, inbetweens en black-outs.

De IFR-stoffen zijn gecertificeerd waardoor ze ook projectgericht toegepast kunnen worden. Ze zijn blijvend verminderd ontvlambaar en dragen niet bij aan de verspreiding van een brand. Het daadwerkelijk ontvlammen van een geheel gordijn van IFR textiel duurt tot 24uur, terwijl een gewone gordijnstof in 60 seconden geheel kan ontvlammen.Links

www.headlam.nl
www.lifestyle-interior.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, laminaat, tapijt, tegel, tapijttegel, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, stoffering, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, retail, detaillist, Headlam. Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, brandveilig, brandwerend, #lifestyleinterior, #headlam, #ifr

Gerelateerd nieuws
Van Fessem naar Tete
Jurgen van Fessem is vandaag als accountmanager in dienst getreden bij Tété Total-Flooring. Whitney van Nuland heeft het bedrijf verlaten.
lees verder
 
R+T verschoven naar 2024
lees verder
 
Potten bij Romo
lees verder
Verkoop deel Balta
Balta verkoopt een deel van de activiteiten aan Victoria PLC uit Engeland. De transactie zal naar verwachting aan het begin van tweede kwartaal 2022 zijn afgerond.
lees verder
Nieuwe director voor Carpetright
Gideon Tienkamp is benoemd tot de nieuwe managing director van Carpetright Europe. Hij stapt over van Flying Tiger Benelux naar de vloerenspecialist, die ook raambekleding verkoopt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden