Veilig wonen & werken

Donderdag 15 oktober 2020

Headlam gaat in november een campagne 'Veilig wonen & werken' starten. Het gaat hierbij om de brandveiligheid van stoffen.
Veilig wonen & werken

De gezellige maanden komen er aan, de kaarsjes en open haarden gaan weer branden. Dat is heel sfeervol, maar kan ook gevaarlijk zijn. Binnen 60 seconden kan een heel gordijn in vlammen staan. Om dat te voorkomen start Headlam in november met de campagne 'Veilig Wonen & Werken'.

Dan wordt de Lifestyle-interior Veilig wonen & werken collectie van Headlam geleverd bij hun gordijndealers en ook aan de consument gecommuniceerd door middel van posters en labels aan alle stalen en via social media. Hierop staat een QR code die verwijst naar een website met extra uitleg.
Alle stoffen in de Lifestyle-interior Veilig wonen & werken collectie zijn brandvertragend (IFR: inherent flame retardant) maar ook soepel vallend, trendy en betaalbaar, zo belooft Headlam. De collectie bestaat uit dertien items waaronder kamerhoge velvet, inbetweens en black-outs.

De IFR-stoffen zijn gecertificeerd waardoor ze ook projectgericht toegepast kunnen worden. Ze zijn blijvend verminderd ontvlambaar en dragen niet bij aan de verspreiding van een brand. Het daadwerkelijk ontvlammen van een geheel gordijn van IFR textiel duurt tot 24uur, terwijl een gewone gordijnstof in 60 seconden geheel kan ontvlammen.Links

www.headlam.nl
www.lifestyle-interior.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, laminaat, tapijt, tegel, tapijttegel, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, stoffering, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, retail, detaillist, Headlam. Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, brandveilig, brandwerend, #lifestyleinterior, #headlam, #ifr

Gerelateerd nieuws
Bamboekarpetten
Na karpetten van hennep heeft Indikon onder het label Carpet Edition nu een nieuwe lijn karpetten van bamboe en katoen gepresenteerd.
lees verder
 
Bob naar Ball
lees verder
Decopool levert vakmensen
Er zijn te weinig installateurs voor zowel vloer- als voor raambekleding en het tekort groeit. Zes ondernemers willen met de oprichting van Decopool bijdragen aan de oplossing: het opleiden van nieuwe vakmensen, in eerste instantie voor het inmeten en monteren van alle soorten raambekleding.
lees verder
 
Luxaflex vernieuwt Silhouette Shades
lees verder
Best Wool in Piet Hein Eek hotel
Nog even en dan opent het hotel van Piet Hein Eek, aan de Halvemaanstraat op Strijp-R in Eindhoven. Een opvallend element in de dertien kamers zijn de kleurrijke, wollen vloerkleden en het tapijt van Best Wool, mede ontworpen met Studio Rens.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden