Homefit thuiswerken

Woensdag 14 oktober 2020

De kantoormeubelproducent Vepadrentea heeft een doordachte en ergonomische thuiswerkplek in een kastje geďntroduceerd: Homefit©.
Homefit thuiswerken

Homefit is een professionele zit-/sta-werkplek voor thuis. Het meubel van de recent gefuseerde fabrikanten Vepa en Drentea heeft het formaat van een schoenenkastje, maar is gemakkelijk te transformeren is tot een ergonomische zit-/sta-werkplek. Dat gebeurt snel en eenvoudig door het openen van de deuren en het opklappen van het werkblad. Het werkblad is daarnaast die elektrisch in hoogte te verstellen tussen de 68 en 118 cm.

 

Op deze manier kun je zowel zittend als staand in de juiste houding werken. Hiermee zijn de meeste lichamelijke klachten die voortkomen uit een verkeerde werkhouding, zoals nekpijn, rugpijn en pijn in de schouders, te voorkomen. De diepte van het werkblad is totaal 80 cm (blad 50 en top 30 cm), de breedte 95 cm (uitklapbare gedeelte). Ingeklapt: diepte 30 cm, breedte 105 cm en hoogte van 68.

Homefit is ontworpen, ontwikkeld en gefabriceerd in de eigen fabrieken van Vepadrentea in Nederland. Het product is vanaf november 2020 leverbaar, ook via Eromesmarko en Nice Price Office. Vepadrentea is onderdeel van de Fair Furniture Group, bestaande uit acht merken en werkgever van circa 450 werknemers.
 Links

www.drentea.nl
www.eromesmarko.nl
www.vepa.nl
www.vepadrentea.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, kantoor, project, bureau, buro, meubelen, thuiswerk, werkplek, bureau, verstelbaar, hoogte, zit/sta,elektrisch, homefit, drentea, vepa, vepadrentea, #vepa, #vepathefurniturefactory, #vepafurniturefactory, #drentea, #drenteakantoormeubelen, #drenteafutureoffice, #eromes, #eromesmarko, #nicepriceoffice, #homefit

Gerelateerd nieuws
Meubelbeurs Brussel gaat toch door!
Er komt in 2020 toch nog een Meubelbeurs Brussel: een maand later dan oorspronkelijk gepland wordt het mogelijk de beurs digitaal te bezoeken!
lees verder
Fetim verhuisd
De Fetim Group is binnen Amsterdam verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Abram Dudok van Heelstraat.
lees verder
Antwerp Design Days Victors en Creadis
De Belgische agentuurbedrijven Creadis en Victors organiseren van 9-20 november de Antwerp Design Days. Pers, professionele klanten en relaties kunnen dan exclusief én coronaproof de nieuwste producten van hun merken ontdekken.
lees verder
 
Decor Concept Store Eichholtz
lees verder
 
Website nieuws De Valk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden