Smartbed analyseert slaap

Donderdag 15 oktober 2020

De matrassen- en beddenfabrikant Revor Bedding lanceert het eerste smartbed dat niet alleen de slaap analyseert, maar er ook iets mee doet.
Smartbed analyseert slaap

Revor presenteerde deze week aan haar klanten in Kuurne het smartbed Sleeplink. Dit bed verzamelt data over hoe iemand slaapt, maar tracht ook actief de slaap te verbeteren.

Het spraakgestuurde smartbed verzamelt gegevens over hartslag, de mate van beweging, ademhaling, de duur van de slaap en of iemand snurkt en hoe lang. Op basis hiervan kunnen tips gegeven worden om beter te slapen. Wanneer Sleeplink merkt dat er gesnurkt wordt, gaat het bed automatisch met 7 graden omhoog om het snurken te stoppen. Overigens had Auping eerder ook al zo'n bed geïntroduceerd.

Via spraakcommando’s kan het bed in verschillende posities gezet worden. Zo ervaart het lichaam in zero-gravity houding minder druk. Daarnaast kan het bed tevens een massage geven, eventueel als wekker.
 Links

www.revor.be

Tags

Nieuws,meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, bextextiel, textiel, hoofdkussen, kussen, matrasbeschermer, #sleeplin, #smartbed, #revor, #revorbedding

Gerelateerd nieuws
Meubelbeurs Brussel gaat toch door!
Er komt in 2020 toch nog een Meubelbeurs Brussel: een maand later dan oorspronkelijk gepland wordt het mogelijk de beurs digitaal te bezoeken!
lees verder
Nieuwe Stiel in bedden
Een nieuwe boxspring, maar gelukkig is er recent ook weer eens een ander bed door Avek geďntroduceerd. Daarnaast voert het bedrijf prijsverhogingen door.
lees verder
Bankroet Kelder Slaapkamers
Op 21 oktober is Kelder Slaapkamers & Woninginrichting uit Nijverdal failliet verklaard door de rechtbank in Overijssel.
lees verder
 
Brusselse wafels in DWI
lees verder
Trendlezing BNS Crisp in ETC
Op 9 november is BNS Crisp te gast in het ETC Design Center Europe. Hier organiseert de vereniging voor stylisten een lezing over de nieuwe Heimtextil trends. Nothing New, Everything New.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden