Vandaag nog Showup

Maandag 05 februari 2018

Gisteren is Showup succesvol van start gegaan, vandaag is alweer de laatste dag van deze jubilerende decoratiebeurs.
Vandaag nog Showup

Gebaseerd op de voorregistraties en de tellingen op de eerste dag lijkt Showup opnieuw een behoorlijk groeiend bezoekersaantal te mogen gaan schrijven. Opvallend daarbij is een verdere toename van internationale bezoekers.

De inspirerende vakbeurs voor woonaccesoires, die twee keer per jaar wordt georganiseerd, is opnieuw gegroeid en heeft circa 350 exposanten: fabrikanten, distributeurs en agenten uit binnen-en buitenland die producten en nieuwe collecties op het gebied van wonen, lifestyle, koken, cadeaus en gadgets, kinderen en stationery presenteren.

Showup is een vakbeurs en alleen toegankelijk voor professionals uit de segmenten home, kids en gifts en dus is niet toegankelijk voor studenten of bedrijven buiten retail.

De entree is gratis, na registratie. De openingstijden zijn van 10-18 uur.
Ontdekt alle labels op de website van Showup!

 Links

www.fundamental.berlin
www.showup.nl
www.showupbrands.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, #Growup, #Listenup, kinderkamer, jeugdkamer, #Showup, #Startup

Gerelateerd nieuws
Tuinieren zonder tuin focus Spoga
Terwijl het voorjaar zich nog maar net lijkt aan te dienen, zijn de voorbereidingen voor de outdoorbeurs Spoga + Gafa 2019 in september in Keulen reeds in volle gang.
lees verder
Groeiend verlies Home24
Home24 heeft het boekjaar 2018 afgesloten met een omzetplus van 18% tot € 313 miljoen. Maar het verlies van de online interieurwebshop neemt ook toe.
lees verder
Omzet woonwinkels 2018 stabiel
Vorig jaar realiseerden de Nederlandse woonwinkels van Inretail voor het vierde jaar op rij een omzetgroei, in 2017 van 8,6%. Inretail verwachtte voor 2018 toen een groei van 4%, maar die is blijven steken op 0,2%.
lees verder
Home24 uit de gratie
Rocket Internet heeft z'n aandeel in Home24 substantieel verder verlaagd, zo meldt de Duitse technologie website It Times.
lees verder
 
Veel inspiratie op DWI
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden