Sanering Nya Nordiska

Maandag 05 februari 2018

Nya Nordiska, dat in 2015 haar 50 jarig bestaan vierde, is een veel geroemd textielbedrijf. Vorige week kondigde het bedrijf echter aan de rechtbank te hebben gevraagd om een herstructurering in eigen beheer te mogen doen.
Sanering Nya Nordiska

Op 1 februari kondigde Remo Röntgen, ceo van Nya Nordiska, volgens Möbel Kultur aan dat de rechtbank een zelfregulerende reorganisatie is gestart. Eigenlijk een faillissement waarna het bedrijf onder auspiciën van een door de rechtbank aangestelde curator de kans krijgt om het bedrijf te financieel en bedrijfsmatig te saneren en reorganiseren.

De bedrijfsactiviteiten van het bedrijf moeten tijdens dit herstructureringsproces wel kunnen worden voortgezet. Dit zorgt er tevens voor dat huidige en toekomstige klantbestellingen vooralsnog gewoon worden afgeleverd. Het reorganisatieproces zal naar verwachting zes tot zeven maanden in beslag nemen.

Nya Nordiska wordt in België vertegenwoordigd door Intede en in Nederland door Ronald Janssen.

 Links

www.intede.be
www.ronaldjanssenagenturen.nl
www.nya.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, #nyanordiska

Gerelateerd nieuws
Gordijnenatelier Rohlan failliet
Gordijnenatelier Rohlan bv uit Coevorden is afgelopen dinsdag failliet verklaard.
lees verder
Nieuwe exposanten Proposte 2019
Proposte wordt half april gehouden bij Villa Erba. Met negen nieuwe exposanten die bezoekers en klanten van over de hele wereld verwelkomen.
lees verder
Start Parket Woontotaal Academy
Vanaf deze maand gaat Woontotaal Academy in Zoetermeer trainingen en opleidingen verzorgen voor de parketbranche. Bijlard International zal met Floor-producten de trainingen ondersteunen.
lees verder
Homed bij Hubo en Multimate
Is het assortiment van een doe-het-zelf keten als Karwei al steeds meer in de richting van interieur geschoven, ook DGN Retail is dat van plan met de shop-in-shop presentatie Homed bij haar dhz-ketens Hubo en Multimate.
lees verder
 
Kvadrat neemt Verosol over
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden