Vandaag Marketday XL Woonindustrie

Maandag 09 april 2018

Vorig week was de eerste maandag van de maand, maar toch ging de Marketday XL in de Woonindustrie niet door: verplaatst naar vandaag! En er komt weer een nieuwe exposant.
Vandaag Marketday XL Woonindustrie

Foto's Haans (met de klok mee): Linksboven hanglamp Wicker Hedge Natural, 70 x 70 x 40 cm, 1.20 kg. Rechts karpet Pebble Dutch Blue, 120 x 60 cm, 3,5 kg, ook verkrijgbaar in zeven andere kleuren, alsook een bijpassende kussenserie. Linksonder de outdoor Dining Armchair Rainbow van polyethyleen, 57 x 57 x 80 cm, 8,05 kg, beschikbaar in tien kleuren.

 

 

Elke eerste maandag van de maand is er de Marketday XL in De Woonindustrie te Nieuwegein. Dan zijn ook de afdelingen Home & Living, Droomindustrie en Verlichting geopend, wat tijdens een normale Marketday - iedere andere maandag - niet het geval is. Afgelopen maandag was het tweede Paasdag en vandaar dat de Marketday XL naar vandaag is verplaatst, open van 10-17 uur.

Binnenkort zal er weer een nieuwe exposant naar De Woonindustrie komen: Haans Lifestyle. Deze grossier uit Tilburg, die dit jaar 50 jaar bestaat, levert woonaccessoires voor binnen en buiten, bestemd voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Met een nadruk op handicraft, natuurlijke materialen en details biedt Haans een uitgebreid assortiment voor interieurs met sinds 2016 een focus op specifieke assortimenten als verlichting, zuilen en interieurtextiel. Het bedrijf is ook distributeur voor verschillende merken.

Tenslotte gaat de Nia Academy uitbreiden van twee naar drie leslokalen in De Woonindustrie. Ook het kantoor wordt groter. Nia verzorgt complete vakopleidingen en compacte cursussen op HBO-niveau.

 Links

www.dewoonindustrie.nl
www.haanslifestyle.com
www.niainfo.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, trademart, trade mart, bed, boxspring, meubel, tafel, salontafel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, zitmeubel, kast, stoel, fauteuil, dressoir, #Droomindustrie, #Woonindustrie, #DeWoonindustrie, #haans, #haanslifestyle, #nia, #niaacademy

Gerelateerd nieuws
Lichtwoche Sauerland 2019
Elke twee jaar is de Lichtwoche, op meerdere locaties in Sauerland, een ontmoetingsplaats voor fabrikanten, dealers, in- en verkopers van armaturen en lampen.
lees verder
Oslo verlicht minimalisme
De nieuwe Oslo-lampencollectie van de Deense fabrikant Halo Design ademt een minimalistisch Scandinavisch gevoel.
lees verder
 
Kettler alsnog gered
lees verder
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden