Soraya via JWR Bedden

Maandag 09 april 2018

Het agenturenbedrijf JWR bedden is agent geworden voor Soraya Dream Collection van het Belgische Anemoon Trading Company.
Soraya via JWR Bedden

Sinds begin deze maand voert JWR Bedden de Soraya Dream Collection, een bedtextielassortiment met dekbedden, kussens (foto), matrasbeschermers en hoeslakens van familiebedrijf Anemoon Trading Company, gevestigd in Hoepertingen.

JWR Beddden van Wanda en Jan Roosenburg (foto) is begin 2017 opgericht. Het bedrijf uit Oud-Beijerland was reeds agent voor lattenbodems, het Duitse Nehl en het Belgische Nill Spring en Jooken.
Links

www.jwrbedden.nl
www.anemoontc.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slaapcomfort, slaapbranche, slaap, slapen, slaapfabrikant, bed, bedtextiel, matras, dekbed, kussen, laken, hoeslaken, lattenbodem, slaapsegment, slaapconcept, agent, vertegenwoordiging, #jwrbedden, #anemoon, #soraya, #sorayadreamcollection

Gerelateerd nieuws
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
 
Nieuw bedtextiel Verbeekdesigns
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden