Go with the Flo

Zaterdag 07 april 2018

Hij was al even geleden aangekondigd, maar is kortgeleden in winkels gearriveerd: de recente lounge-fauteuil Flo van Moome.
Go with the Flo

Flo, een ontwerp van Tessa Lauwaert voor het Belgische label Moome (van Mecam), is een speelse fauteuil. In het oog springend zijn de drielaagse kussens, die wat doen denken aan de blaadjes van een bloem en volgens de fabrikant veel comfort bieden.

Bij Flo is ook een (optionele) bijpassende voetenbank verkrijgbaar in zeven kleurschakeringen (geel, groen, beige, oranje, blauw, grijs/zwart, zwart/rood). De oranje uitvoering (foto) staat zeker vrijdag 27 april tijdens Koningsdag in Nederland natuurlijk prachtig in de etalage!

Voor het onderstel kan je kiezen uit een voet in warm hout of strak metaal. De verkoopprijs incl. BTW bedraagt € 830.Links

www.mecam.be
www.moome.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, hotel, meubel, zitmeubel, fauteuil, bank, woonkamer, poef, hocker, #moome, #mecam

Gerelateerd nieuws
 
Kettler alsnog gered
lees verder
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Matti Schmidt aan roer Aeris
Sinds 1 november heeft Matti Schmidt de bedrijfsvoering overgenomen van Aeris GmbH, fabrikant van projectmeubelen voor een actieve houding.
lees verder
Frommholz ook failliet
Afgelopen dinsdag heeft distributiebedrijf Walter Frommholz GmbH & Co. KG een aanvraag voor een faillissementsprocedure aangevraagd.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden