Kendix naar Cothen

Vrijdag 06 april 2018

Vanaf aanstaande maandag presenteert Artex uit Aarle-Rixtel een nieuwe collectie: Kendix Allure.
Kendix naar Cothen

Kendix is een van de merken van Artex. Deze nieuwe collectie presentatie van Kendix Allure wordt gegeven op het Bloemenlandgoed Menno Kroon op de Kapelleweg 1-B in Cothen, 15 kilometer ten Zuidoosten van Utrecht, vlakbij Wijk bij Duurstede. Van maandag 9 tot en met woensdag 11 april. Dealers zijn welkom op maandag en dinsdag, binnenhuisarchitecten op woensdag, op maandag en woensdag is dat ook 's avonds mogelijk. Opgeven kan hier.

Overigens is er op maandag 23 april ook bij Artex zelf nog een herkansing om kennis te maken met de nieuwe collectie, die volgens Artex 'High-End ontworpen' is: bezield door het erfgoed van Hollandse meesters gemixt met hedendaags Dutch Design.Links

www.kendix.nl
www.mennokroon.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, kussen, kendix, artex, #kendix, #kendixallure, #artex, #mennokroon

Gerelateerd nieuws
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder
 
Kobe brengt Artisan
lees verder
 
Headlam in horren
lees verder
Eerste Decorette experience center
Op maandag 3 december 2018 heeft Decorette zijn eerste experience center geopend in DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein.
lees verder
Nieuwe Duo rolgordijnen
B&C Raamdecoratie heeft vorige maand de nieuwste collectie Bécé Duo rolgordijnen gelanceerd met luxe stoffen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden