Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Donderdag 19 mei 2022

Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland.
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Het decennialange succes van Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer komt volgens organisator Hola Press voort uit de behoefte van de facilitaire professionals aan fysieke ontmoeting met hun relaties, nieuwe leveranciers en met elkaar.

 

Uit de bezoekerscijfers valt ook op te maken, dat de bezoekers verantwoording dragen voor de werkplekken van meer dan de helft van bijna elf miljoen werknemers in Nederland. Met zo’n € 9.500 per werkplek zijn zij daarom (mede-)verantwoordelijk voor het beheer van een gezamenlijk budget van ongeveer € 55 miljard.

 

Wie staan er zoal op de vakbeurs? Op vloerengebied is tapijttegelspecialist Modulyss aanwezig. Onderneming Eijsink is gespecialiseerd in afrekensystemen, systemen voor efficiënt  bar- en keukenmanagement, personeelsplanning en een aan de kassa gekoppelde webshop. De firma Grijsen ontwikkelt duurzame straatmeubelen. Dit doet het bedrijf door vakmanschap te combineren met hoogwaardige, duurzame en circulaire materialen.

 

Benieuwd naar alle andere exposanten? Meer informatie én gratis toegangskaarten zijn beschikbaar door vooraf te registreren via deze link.Links

www.vakbeursfacilitair.nl
www.eijsink.nl
www.grijsen.nl
www.modulyss.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, congres, netwerk, bijeenkomst, symposium, retail, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, #vakbeursFacilitairenGebouwbeheer, tapijttegel, #baltagroup, #modulyss,

Gerelateerd nieuws
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
Douche metamorfose
[Sponsored artikel] - Een moment onder de douche is een echt wellnessmoment. Wie kiest voor een make-over van de badkamer, geeft best extra aandacht aan de douche die een centrale eyecatcher voor optimale sfeer in de badkamer.
lees verder
 
Mijn digitale zaak
lees verder
Gezellige zomeravonden rond vuur
[Sponsored artikel] - Heerlijk lange zomeravonden, het is dus tijd om de vuurkorf en de BBQ te voorschijn te halen. Toch mag je niet zo maar in het wilde weg een vuurtje stoken. Wat zijn dus de do’s en don’ts voor vuur in je tuin?
lees verder
 
Eerste signaal zwakkere consumptie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden