Aanvulling Identity PVC-collectie

Donderdag 19 mei 2022

Hamat levert vanaf nu de aanvulling op de PVC collectie Identity, zodat deze nog completer wordt.
Aanvulling Identity PVC-collectie

De aanvulling op de PVC collectie Identity van Hamat is vanaf nu leverbaar. De klanten hebben zelf de keuze gehad hoe zij deze collectie willen presenteren in hun winkel. De presentatie kan in een display met borden of als meerdere handstalen.

 

Met deze vier nieuwe kwaliteiten, bestaande uit 25 dessins in totaal, is deze PVC-collectie uitgegroeid tot een breed programma. Het hele programma bestaat nu uit negen kwaliteiten met in totaal 59 dessins, te presenteren in drie displays.

 

Houtmotieven

In deze aanvulling zijn er drie natuurgetrouwe houtmotieven, met EIR-embossing en vierzijdige v-groef opgenomen: de planken Nature en Rustique en het visgraatmotief Authentic.

De grootte van de planken zijn verschillend. De dessins van de Nature en Rustique komen overeen met een dessin uit de Authentic collectie. De klant kan zo verschillende groottes van een dessin combineren met dezelfde look-and-feel.

 

Tegelmotief

Daarnaast is er ook een tegelmotief toegevoegd aan de Identity PVC collectie: de Stone. Deze kwaliteit is leverbaar in drie verschillende kleuren, met Coral-embossing, vierzijdige v-groef en in drie verschillende tegelgroottes: 45x91 cm, 61x61 cm en 91x91 cm.

 

Alle PVC vloeren uit de Identity collectie zijn: slijtvast, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, natuurgetrouw, geschikt voor vloerverwarming en hebben brandklasse Bfl-S1. Al het PVC is voorzien van Dry-back en moet volledig verlijmd worden.Links

www.hamat.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, deurmat, vloer, floor, flooring, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kleed, maatwerk, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, tegel, visgraat, betonlook, houtlook, registered embossing, EIR, grossier, groothandel, leverancier, #hamat, #identity

Gerelateerd nieuws
 
Jan Dossche jarig!
lees verder
 
Geinspireerd op de natuur
lees verder
 
Introductie Novilon Nova Luxe
lees verder
Succesvolle borrel Interieur Club
Vrijdag 17 juni organiseerde De Interieur Club weer een succesvolle netwerkborrel bij Cosentino City in Amsterdam.
lees verder
Musthaves voor fijne woonkamer
[Sponsored artikel] - De woonkamer is doorgaans de plek voor ontspanning. Daarom is het fijn als je na een lange werkdag een plek hebt waar je je helemaal thuis voelt en een fijne sfeer hangt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden