Vacatures bij Kobe

Woensdag 06 oktober 2021

[sponsored artikel] - De internationaal opererende Interieurstoffengroothandel Kobefab, bekend van wandbekledinglabels Kobe, Essente en Koroseal, heeft twee vacatures openstaan.
Vacatures bij Kobe

Kobefab International biedt een uitgebreide innovatieve en kwalitatief hoogwaardige collectie gordijn- en meubelstoffen voor zowel de residentiële als de projectmarkt.

 


 

Het bedrijf is op zoek naar een: ACCOUNTMANAGER regio Midden Nederland.

Het bezoeken van bestaande en nieuwe klanten, het volgen van de markt/concurrenten én trends in de woningstofferingsbranche zijn de belangrijkste taken in deze functie. Voor verdere details over het verwachte profiel en de interessante arbeidvoorwaarden klik op de vacature-pagina van Kobefab.

 

Bij interesse vraagt Kobefab een c.v. en een korte motivatie te emailen naar e.meulenbroeks@kobe.eu.

 Daarnaast ontstaat er op de afdeling Finance van het bedrijf een tijdelijke vacature als gevolg van twee collega’s die opeenvolgend met zwangerschapsverlof gaan. Daarom is het bedrijf tevens op zoek naar een: ALLROUND ADMINISTRATEUR.

Het gaat om een dienstverband van 1 november 2021 tot en met 31 augustus 2022. In de periode november tot en met februari zal de nadruk liggen op de debiteuren administratie, en van maart tot en met augustus op de grootboek administratie.

Voor meer details wat betreft taken en functie-eisen klik op de vacature-pagina van Kobefab. Bij interesse of vragen over deze functie, vraagt Kobefab een persoonlijke email te sturen voorzien van c.v. naar m.rombouts@kobe.eu. Of met Maike Rombouts te bellen: +31402078447.


[sponsored artikel]Links

www.kobe.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, vacature, baan, job, vertegenwoordiger, verkoper, accountmanager, administrateur, #kobe, #kobefab, #muridee, #kobebymuridee

Gerelateerd nieuws
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
Luxaflex vernieuwt Duette Shades
De collectie Duette Shades van Luxaflex, marktleider op het gebied van raambekleding, is geüpdatet en uitgebreid met nieuwe kleuren, stoffen en dessins.
lees verder
Badtextiel van Villeroy & Boch
Naast het aanbod badkamerkeramiek en -meubels levert Villeroy & Boch steeds meer badkameraccessoires. Met de nieuwe collectie badkamertextiel wordt het assortiment volgens het bedrijf helemaal afgerond.
lees verder
Seifert marketingdirecteur Frankfurt
Ivonne Seifert is met ingang van 1 oktober 2021 benoemd tot Director of Marketing Communication in de Textiles & Textile Technologies Business Unit van Messe Frankfurt.
lees verder
Cyberveiligheid moet omhoog
Inretail inventariseerde onder aangesloten winkels de status van de cyberveiligheid en roept op om hierin te investeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden